دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی نوری همدانی؛ مبارزه با آسیب ها و خرافات عاشورا نیاز به نهضت عمومی دارد

No image
آیت الله العظمی نوری همدانی؛ مبارزه با آسیب ها و خرافات عاشورا نیاز به نهضت عمومی دارد
حضرت آیت الله نوری همدانی خواستار پالایش جدی کتاب‌های مداحی از خرافات، دروغ ‌و ذلت شد و افزود: مبارزه با آسیب‌ها و خرافات عاشورا نیاز به نهضت عمومی دارد.
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید، در دیدار اعضای ستاد سومین همایش عاشورا پژوهشی گفت: آسیب‌های و تحریفات جدی عاشورا را تهدید می‌کند که مسؤولان باید این موضوع را با جدیت پی‌گیری و در پی مقابله با آن باشند.
وی افزود: برخی افراد در عزاداری امام حسین(ع) دم از مسائلی می‌زنند که همه آن‌ها تحریفات عاشوراست و شما مسؤولان وظیفه دارید تمام این تحریف‌ها و آسیب‌ها را شناسایی و در صدد رفع آن باشید.
این مرجع تقلید تصریح کرد: قرن‌ها از عزاداری سالار شهیدان می‌گذرد؛‌ ولی متاسفانه هنوز بهره‌وری لازم از عزاداری‌ امام حسین(ع) نشده است و اشعاری از سوی مداحان بیان می‌شود که ائمه در ذلت و خفت بوده‌اند؛ در حالی که ائمه در اوج عزت و قدرت حضور داشتند.
وی تاکید کرد: باید اشعار مداحان دربرگیرنده حماسه، شهادت طلبی و روحیه جهاد که برگرفته از فرهنگ عاشورا است، باشد.
حضرت آیت الله نوری همدانی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: برخی اشعار در کتاب‌های مداحی در شان اهل بیت بیان نشده است و باید کتاب‌های مداحی از خرافات، دروغ ‌و ذلت پالایش شود و به جای آن فرهنگ شهادت طلبی،‌جهاد و حماسه جایگزین شود.
وی افزود: باید نهضت عمومی در برابر خرافات و تحریف‌های مداحی برپا شود و نباید به گونه‌ای باشد که تنها عده‌ای صدای زیبا دارند وارد مداحی شوند و به دروغ و خرافه بپردازند.
این مرجع تقلید، ‌گریه بر مصیبت اهل بیت(ع) را ارزشمند خواند و اظهار داشت: گرچه گریه بر مصیبت ائمه دارای ارزش والایی است، ولی این تنها ملاک بر ارزش نمی‌باشد و برخی مداحان این ارزش را دستاویز تمام اشتباهات خود کرده‌ و به هر بهانه می‌خواهند مردم اشک بریزند.
وی یادآور شد: مداحان نیاز به آموزش‌های تخصصی لازم دارند که با ساماندهی و شناسایی آنان می‌توانند این دوره‌ها را برگزار کرد و از افراد مستعد و دارای تحصیلات عالی بهره گرفت؛‌ نه این که افراد تنها صدای خوش داشته باشند به مداحی دعوت کنیم.
این مرجع تقلید خاطر نشان کرد: قرن‌ها دستگاه سیدالشهدا مورد تحریف و بهره‌وری اشتباه قرار می‌گیرد و می‌طلبد که مسؤولان به صورت جدی از هم‌اینک به مقابله تحریفات و آسیب‌های عاشورا بپردازند و باید روح حماسه و انقلاب را در مداحی‌ها زنده کرد.
وی تاکید کرد: نباید تنها مظلومیت امام حسین(ع) در مجالس عزاداری بیان شود؛ بلکه باید حماسه و اقتدار امام را نیز بیان کنیم و بدانیم که امام حسین(ع) آمد تا دشمنان اسلام را به ما معرفی کند.
 
 
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

نقش برنامه ریزی درزندگی انسان

متن سخنرانی نقش برنامه ریزی درزندگی انسان در موضوع اهتمام به عمر انسان در اسلام در این بخش قرار دارد.
No image

لزوم هدایت الهی در استفاده از عمر

در این بخش متن سخنرانی با عنوان لزوم هدایت الهی در استفاده از عمر در موضوع اهتمام به عمر انسان در اسلام آورده شده است.
No image

غنیمت دانستن دوران جوانی

در این متن به غنیمت دانستن دوران جوانی با موضوع اهتمام به عمر انسان در اسلام پرداخته شده است.
No image

صرف عمر در طاعت خدا

در این متن به صرف عمر در طاعت خدا با موضوع اهتمام به عمر انسان در اسلام پرداخته شده است.
No image

معامله عمر با خدا

در این متن به معامله عمر با خدا با موضوع اهتمام به عمر انسان در اسلام پرداخته شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

استفاده از فرصتها، سیره بزرگان دین

متن سخنرانی استفاده از فرصتها، سیره بزرگان دین در موضوع اهتمام به عمر انسان در اسلام در این بخش قرار دارد.
No image

صرف عمر در طاعت خدا

در این متن به صرف عمر در طاعت خدا با موضوع اهتمام به عمر انسان در اسلام پرداخته شده است.
No image

لزوم هدایت الهی در استفاده از عمر

در این بخش متن سخنرانی با عنوان لزوم هدایت الهی در استفاده از عمر در موضوع اهتمام به عمر انسان در اسلام آورده شده است.
No image

غنیمت دانستن دوران جوانی

در این متن به غنیمت دانستن دوران جوانی با موضوع اهتمام به عمر انسان در اسلام پرداخته شده است.
No image

ضرورت بهره گیری از فرصت ها

در این متن به ضرورت بهره گیری از فرصت ها با موضوع اهتمام به عمر انسان در اسلام پرداخته شده است.
Powered by TayaCMS