دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ایجاد مراکز پژوهشی در حوزه علمیه قم

No image
ایجاد مراکز پژوهشی در حوزه علمیه قم
مدیر اداره پژوهشی طلاب از ایجاد مراکز پژوهشی در مدارس علمیه از سوی مرکز مدیریت حوزه علمیه قم خبر داد.
حجت الاسلام مجتبی زارعی، مدیر امور پژوهشی طلاب معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: به زودی مراکز پژوهشی طلاب با هدف مدیریت، هدایت و نظارت بر فعالیت‌های پژوهشی حوزه های علمیه کشور ایجاد می‌شود.
وی با بیان این که این طرح شامل طلاب پایه‌های هفت تا ده می‌شود، خاطر نشان کرد: در این طرح افزون بر نظارت بر فعالیت های پژوهشی طلاب از طرح‌ها و ایده‌های آن‌ها حمایت خواهد شد.
حجت الاسلام زارعی همچنین از تقویت و آموزش طلاب برای جهت‌دهی به پژوهشی‌های حوزوی خبر داد و اظهار داشت: در این طرح با شناسایی و جذب طلاب نخبه آن‌ها را به فنون و مهارت‌های پژوهشی سوق خواهیم داد.
مدیر امور پژوهشی طلاب معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم، تاکید کرد: فعالیت‌های پژوهشی طلاب پایه های اول تا ششم نیز براساس برنامه‌ریزی انجام شده صورت خواهد گرفت و از آن‌ها نیز حمایت می‌شود.
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت
Powered by TayaCMS