دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بازدید مدیر مدرسه علمیه بناب از امتحانات حوزه علمیه مشهد

No image
بازدید مدیر مدرسه علمیه بناب از امتحانات حوزه علمیه مشهد مدیر مدرسه علمیه بناب از امتحانات سطح حوزه علمیه مشهد بازدید کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، آیت الله ‌بنابی، مدیر مدرسه علمیه بناب، در حاشیه بازدید از امتحانات سطح حوزه علمیه مشهد با اشاره به اهمیت تربیت طلبه در شرایط کنونی، تربیت طلاب را زمینه‌ساز ظهور حضرت ولی عصر(عج) و تحقق فلسفه آفرینش و خلقت دانست و گفت: اگر تربیت نباشد و طلبه عالم نداشته باشیم، تربیت اسلامی در جامعه شکل نمی‌گیرد و هدف خلقت که همان عبودیت است، تحقق نمی یابد.
وی تمام ارزش انسان را وابسته به هدایت شدنش دانست و همچنین هدایت انسان در جوامع امروزی را در گرو تقویت حوزه‌ها ارزیابی کرد و افزود: خدمت به تربیت طلبه، بالاترین ارزش است.
مدیر مدرسه علمیه بناب با اشاره به نیازهای علمی و تربیتی طلاب، از دل‌سوزی و اشراف استادان در زمینه تدریس و تحقیق طلاب را مهم‌ترین عامل آموزش یاد کرد و بیان داشت: البته اگر آموزش، رابطه‌ای دو طرفه نباشد، علم‌ آموزی اثری نداشته و به جای نور، نار به وجود می آید.
وی در این راستا بیشترین مسؤولیت را متوجه عالمانی دانست که سالیان طولانی در حوزه تجربه کسب کرده و بهره کافی از علم و معرفت برده‌اند.
آیت الله بنابی با توصیه طلاب جوان به رشد معنوی ابراز داشت: اگر طلبه در جوانی به بُعد تربیتی و تهذیب دست یابد، در آینده موفق است؛ اما اگر جوانی‌اش تباه شد، بعدها رسیدن به تهذیب اگر هم ممکن باشد، بسیار مشکل است.
گفتنی است، حوزه علمیه‌ شهرستان بناب در استان آذربایجان شرقی؛ افزون بر هفتصد طلبه دارد که از مقدمات تا سطوح عالی، مشغول به کسب معارف دینی هستند.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS