دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مدیر حوزه علمیه قم؛ هیات‌های علمی در حوزه‌های شهرستان‌ها تشکیل می‌شود

No image
مدیر حوزه علمیه قم؛ هیات‌های علمی در حوزه‌های شهرستان‌ها تشکیل می‌شود
آیت‌الله مقتدایی گفت: طلاب فاضل، مدرس و استادان استان‌ها که در قم مشغول تحصیل هستند به عنوان هیأت علمی حوزه‌های شهرستان‌ها انتخاب می‌شوند.
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، مدیر حوزه علمیه قم در نشست کارکنان و مدیران مرکز خدمات حوزه با اشاره به خدمات ارائه شده توسط مرکز خدمات حوزه‌های علمیه اظهار کرد: خدمتی که این مرکز و کارکنان آن انجام می‌دهند بسیار با ارزش و مورد عنایت خداوند است، زیرا به مجموعه‌ای خدمت رسانی می‌کنند که افراد آن از نظر تعهد، تدین و معنویت از افراد ممتاز جامعه هستند.
وی افزود: یکی از موسسات حوزه علمیه قم که مورد عنایت ویژه مقام معظم رهبری است، مرکز خدمات حوزه‌های علمیه است و مجموعه خدمت‌رسانی به حوزه و تمام روحانیون کشور و خانواده‌های آنان خدمت بسیار بالایی است.
مقتدایی با اشاره به تحول و مدیریت تحول در حوزه که خواست مقام معظم رهبری است خاطرنشان کرد: در جلسه‌ای که در محضر مقام معظم رهبری بودم فرمودند که اگر حوزه بخواهد متحول شود نیاز به تیم مجهز و متخصص و نیز صرف وقت زیاد دارد لذا همه مدیران و کارکنان باید با صرف وقت زیاد و استفاده از تخصص خود این مجموعه را به سوی تحول حرکت دهند و مدیر حوزه را یاری نمایند.
مدیر حوزه علمیه قم، با اشاره به تقویت حوزه‌های علمیه شهرستان‌ها تصریح کرد: از اموری که در مقام اجرای آن هستیم، تقویت حوزه‌های علمیه شهرستان‌هاست و این تقویت با ایجاد یک حوزه بزرگ در خود استان و سایر حوزه‌های شهرستان‌ها به عنوان حوزه‌های اقماری آن تحقق پیدا می‌کند.
وی افزود: طلاب حوزه‌های علمیه شهرستان‌ها بعد از اتمام سطح یک برای ادامه تحصیل به حوزه استان خود خواهند آمد و بعد از اتمام تحصیل در استان مربوطه مشغول فعالیت‌های تبلیغی فرهنگی می‌شوند که با این کار از تراکم حوزه قم نیز کاسته خواهد شد.
مقتدایی با اشاره به اینکه حوزه‌های اهل تسنن از تجهیزات قابل توجهی برخوردارند، حوزه‌های علمیه شیعی در شهرهای مرزی را فاقد تجهیزات دانست و افزود: تقویت حوزه‌های شهرستان‌ها از استان‌های مرزی شروع خواهد.
 
منبع:  www.isna.ir
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نقش منافقان در جامعه اسلامی، نقشی بسیار مخرب و زیانبار است. حساسیت قرآن به این دسته از شهروندان به خوبی نشان می‌دهد که نمی‌توان به صرف شهروندی با همه افراد جامعه یکسان برخورد کرد و حقوق یکسانی را برای همگان به طور مطلق قائل شد؛ بلکه می‌بایست ملاحظاتی در نحوه تعامل با دسته‌هایی از افراد جامعه اعمال کرد.
مجالست با بدان در فضای مجازی

مجالست با بدان در فضای مجازی

فضاي مجازي هرچند که به نظر مي رسد که مجاز باشد و حقيقت نيست، ولي اگر دقت شود معلوم مي شود که حقيقت است نه مجاز؛ زيرا فضايي که امروز از آن به مجازي ياد مي شود، جلوه اي از دنياي حقيقي و واقعي است.
نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

حجت‌الاسلام ناصر رفیعی نکات و مصادیق برجسته‌ای از بُعد ولایتمداری و جایگاه علمی حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع)بیان کرده است که در ذیل می‌آید.
نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت ميان دو واژه «آزادي» و «عدالت» و شيوه اعمال توازن بين اين دو مفهوم همواره از بحث‌هاي مناقشه برانگيز در ميان انديشمندان سياسي طول تاريخ بوده است.
قرآن و جریان نفوذ

قرآن و جریان نفوذ

نفوذ به معنای رخنه است.

پر بازدیدترین ها

No image

خطبه 228 نهج البلاغه : ويژگى‏ هاى سلمان فارسى

خطبه 228 نهج البلاغه موضوع "ويژگى‏ هاى سلمان فارسى" را مطرح می کند.
No image

ذكر مصیبت امام حسین علیه السلام : امام حسین(ع) تنها در صحرای کربلا

ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام با موضوع امام حسین(ع) تنها در صحرای کربلا
No image

ذكر مصیبت فاطمه زهرا سلام الله علیها : لحظه وفات حضرت فاطمه(س)

ذکر مصیبت فاطمه زهرا سلام الله علیها با موضوع لحظه وفات حضرت فاطمه(س)
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آماده شدن برای سفر آخرت

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آماده شدن برای سفر آخرت در رابطه با موضوع اخلاق در این قسمت قرار دارد.
No image

نحوه های مختلف شـروع کلاس توسط مربی

در این بخش "شـروع ها" در جهت آموزش کلاسداری مطرح می شود.
Powered by TayaCMS