دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نخستین جشنواره «مرزبانی وحی و خرد» برگزار می‌شود

No image
نخستین جشنواره «مرزبانی وحی و خرد» برگزار می‌شود
مؤسسه بوستان کتاب قم نخستین جشنواره «مرزبانی وحی و خرد» را برگزار می‌کند.
 
به گزارش خبرنگارفارس به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به مناسبت نکوداشت 25 سال فعالیت مؤسسه بوستان کتاب (مرکز چاپ و نشر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم) نخستین جشنواره «مرزبانی وحی و خرد» برگزار می‌شود.                       
نقد و بررسی عملکرد مؤسسه بوستان کتاب و جهت‌گیری‌های جدید و آینده مؤسسه از اهداف برگزاری این جشنواره محسوب می‌شود. در این جشنواره از مؤلفان برتر که با مؤسسه فعالیت داشته‌اند و نیز آثارشان تقدیر خواهد شد.                                                       
تقدیر از کارکنان برتر مؤسسه و انتشار مجموعه آثار علامه طباطبائی از دیگر برنامه‌های این جشنواره اعلام شده‌است.                                   
این جشنواره 23 آبان همزمان با هفته کتاب و سالروز رحلت علامه طباطبائی، برگزار خواهد شد.                                      
سید محمدکاظم شمس، مدیر مؤسسه بوستان کتاب و ابوالفضل طریقه‌دار دبیر نخستین جشنواره «مرزبانی وحی و خرد» را بر عهده دارند.
 
منبع: www.farsnews.ir

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نقش منافقان در جامعه اسلامی، نقشی بسیار مخرب و زیانبار است. حساسیت قرآن به این دسته از شهروندان به خوبی نشان می‌دهد که نمی‌توان به صرف شهروندی با همه افراد جامعه یکسان برخورد کرد و حقوق یکسانی را برای همگان به طور مطلق قائل شد؛ بلکه می‌بایست ملاحظاتی در نحوه تعامل با دسته‌هایی از افراد جامعه اعمال کرد.
مجالست با بدان در فضای مجازی

مجالست با بدان در فضای مجازی

فضاي مجازي هرچند که به نظر مي رسد که مجاز باشد و حقيقت نيست، ولي اگر دقت شود معلوم مي شود که حقيقت است نه مجاز؛ زيرا فضايي که امروز از آن به مجازي ياد مي شود، جلوه اي از دنياي حقيقي و واقعي است.
نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

حجت‌الاسلام ناصر رفیعی نکات و مصادیق برجسته‌ای از بُعد ولایتمداری و جایگاه علمی حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع)بیان کرده است که در ذیل می‌آید.
نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت ميان دو واژه «آزادي» و «عدالت» و شيوه اعمال توازن بين اين دو مفهوم همواره از بحث‌هاي مناقشه برانگيز در ميان انديشمندان سياسي طول تاريخ بوده است.
قرآن و جریان نفوذ

قرآن و جریان نفوذ

نفوذ به معنای رخنه است.

پر بازدیدترین ها

No image

ذكر مصیبت امام حسین علیه السلام : امام حسین(ع) تنها در صحرای کربلا

ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام با موضوع امام حسین(ع) تنها در صحرای کربلا
No image

خطبه 228 نهج البلاغه : ويژگى‏ هاى سلمان فارسى

خطبه 228 نهج البلاغه موضوع "ويژگى‏ هاى سلمان فارسى" را مطرح می کند.
No image

نحوه های مختلف شـروع کلاس توسط مربی

در این بخش "شـروع ها" در جهت آموزش کلاسداری مطرح می شود.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آماده شدن برای سفر آخرت

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آماده شدن برای سفر آخرت در رابطه با موضوع اخلاق در این قسمت قرار دارد.
No image

ذكر مصیبت امام حسین علیه السلام : لحظات وداع امام حسین(ع) با اهل بیت خود

ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام با موضوع لحظات وداع امام حسین(ع) با اهل بیت خود
Powered by TayaCMS