دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تدوین کتاب ضد شیعی در نقد نهج البلاغه توسط یکی از علمای سلفی

No image
تدوین کتاب ضد شیعی در نقد نهج البلاغه توسط یکی از علمای سلفی یکی از علمای سلفی در عربستان مشغول نوشتن کتابی ضد شیعی در جهت گسترش افکار سلفی در این کشور است.
این گزارش می افزاید پیش از این نیز کتاب‌های ضد شیعی دیگری مانند دو کتاب "خرافات الوفور" و "زیارت نامه قلمداران در عربستان" از سوی این فرقه تند رو منتشر شده است.
این عالم سلفی اکنون در حال تهیه و تدوین کتابی در نقد نهج البلاغه می‌باشد که به همین منظور با افرادی در داخل کشور بویژه در تهران تماس تلفنی دارد که بعضی از مرتبطین وی در تهران شناسایی شده‌اند.
یکی از مهم‌ترین اهداف نشر این قبیل کتاب‌ها در عربستان ، توزیع این کتابها در موسم حج در میان زوار ایرانی است. این گزارش می افزاید تعدادی ازعلما سلفی تندرو نسل جدید عربستان سعودی در پی دامن زدن به اختلافات مذهبی ازطریق سخنرانی ، انتشار نوار و سی دی و تهیه و توزیع نشریات ضدشیعی هستند.
منبع خبر:
jahannews.com

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
Powered by TayaCMS