نویسنده: علی احمدلو
جنگ نرم و راهبردهای عملیاتی اسلام از دیدگاه قرآن کریم
در قسمت اول مطلب حاضر، مباحث: جنگ نرم و راهبردهای عملیاتی اسلام از دیدگاه قرآن کریم، راهکارهای عملیاتی مخالفین اسلام علیه اسلام و رهبران الهی و مسلمانان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دراین قسمت از مطلب راهکارهای عملیاتی اسلام، رهبران الهی و مسلمانان علیه دشمنان مورد بررسی قرار میگیرد.
29- سیمای جامعه کفر و نفاق، سبقت در فساد و گناه است. «آیات 61 و 62 سوره مائده»
30- قدرتهای استکباری با صرف ثروتهای کلان که از راه نامشروع به دست آورده اند سعی میکنند سد «عن سبیل الله» شده و مردم را از حق بازدارند تا هرچه بهتر و بیشتر بتوانند به غارت منابع و ملتها بپردازند. «آیه 36 سوره انفال- آیه 87 سوره طه»
31- روش قدرتهای نرم طاغوتی در برابر برخورد نرم اولیای الهی تعدی و تداوم طغیانگری است. «آیات 45 و 56 و 57و 60 سوره طه»
32- دین سازی، بدعت و نوآوری در دین و آیین و تحریف که توسط دانشمندان و علمای وابسته به کفار صورت میگیرد، یکی دیگر از راهکارهای مخالفین اسلام جهت موازی سازی با اسلام و مبارزه و نابودی آن است. «آیه 79 سوره بقره»
33- سران کفر به جای پرستش خدای یگانه، نمادهای مادی را مورد پرستش قرار میدهند و دیگران را نیز به آن دعوت مینمایند. «آیات 51 و 54 سوره بقره»
34- فاسقان پیمان با خدا را میشکنند، پیوندها را قطع میکنند و در زمین فساد مینمایند. «آیه 27 سوره بقره»
35- طاغوتها از مشاوران، متخصصین و علمای وابسته و هنرمندان و سوءاستفاده از برتریهای علمی درجهت منحرف کردن مردم از جبهه حق و غارت منابع آنان بهره میگیرند.
«آیات 85 و 98 سوره طه- آیه 184سوره اعراف- آیه 34سوره توبه- آیه 67 سوره احزاب- آیات 36 و 37 سوره غافر».
36- پیروی از گمان و هوای نفس، ضایع کردن نماز و احکام اسلام و تکبر و حسادت در برابر جبهه حق یکی دیگر از راهکارهای مخالفان اسلام است. «آیه 16 سوره طه- آیه 87 سوره بقره- آیه 59 سوره مریم- آیه 116سوره انعام- آیه 36 سوره یونس- آیه 59 سوره هود»
37- بهره گیری از فنون هنری و هنرهای نمایشی و تجسمی و تبلیغات رسانه ای با استفاده از سخنگویان باطل و اظهارنظرها و القای شبهات خصوصا برای نسل جوان با برگزاری جلسات اعم از سمینار، کنفرانس، همایشها و... جهت خاموش کردن نور الهی و شست وشوی مغزی مردم از دیگر راهکارهای دشمنان اسلام است. «آیه 32 سوره توبه- آیات 85 و 88 سوره طه- آیه45 سوره اعراف- آیه 19 سوره هود»
38- مشرکان، منافقان و مخالفان پیامبران به پیمانها و قراردادهای منعقده طرفین پایبند نیستند و زبان و دل آنان یکی نیست. «آیات 7 و 8 و 9 و10 سوره توبه- آیه 155 سوره نساء»
- منافقان پیمان شکنی کرده و روحیه دروغگویی و نفاق دارند. «آیه 77 سوره توبه»
39- مخالفان با گذشتن دست بر دهان حقگویان صدای آنان را در گلو خفه میکنند. «آیه 9 سوره ابراهیم»
40- کفار همه را به کیش خود میخوانند در صورتی که مقاومت نمایند آنان را اخراج و تبعید مینمایند. «آیه 13 سوره ابراهیم» و کسانی را که بگویند «ا... پروردگار ماست» از شهر و دیار خود به ناحق اخراج میکنند. «آیه 40 سوره حج»
41- کفار در تبلیغات خود بر ضد پیامبران و رهبران الهی، خلقت هستی را بیهدف و باطل میپندارند. «آیه 27 سوره ص»
42- تهدید، ارعاب، شکنجه، قطع اعضای بدن، تعقیب، اخراج، تبعید، سنگسار کردن، قتل و سوزاندن، شبیخون به آنان و جاسوسی علیه پیامبران و رهبران الهی و پیامبران آنان در راس برنامههای مخالفین اسلام اعم از کفار و منافقین است.
«آیه 30 سوره انفال- آیه 103 سوره اسراء- آیه 20 سوره کهف- آیات 61، 85، 87، 246 سوره بقره- آیات 155، 156 و 157 سوره نساء- آیات 49و 56 سوره نمل- آیه 88 سوره اعراف- آیات 29، 116 و 167 سوره شعرا- آیه 74 سوره توبه- آیه 83 سوره یونس»
43- مخالفین انبیاء تبلیغات درون گروهی داشته به طوری که روشهای شیطنت آمیز را به یکدیگر میآموزند و به تبادل تجربه در گمراه کردن هرچه بیشتر مردم میپردازند. «آیه 112 سوره انعام- آیه 69 سوره آل عمران»
44- یکی از راهکارهای مخالفین اسلام نفوذ در دل جبهه حق با ایمان آوردن ظاهری برای جمع آوری اطلاعات و شناسایی افراد حقجو و در نهایت بازگشت از ایمان و اظهار آن به افراد مومن جهت تضعیف جبهه حق میباشد. «آیه 72 سوره آل عمران»
45- اگر خوبی و موفقیت به اهل حق رسد دشمنان غمگین و هراسان میشوند و اگر شکست یا بد به اهل حق وارد شد آنان به خوشحالی میپردازند. «آیه 120 سوره آل عمران»
46- مخالفان آگاهانه و از روی غرض ورزی به انکار و کتمان حقایق میپردازند و هم خود و هم دیگران را گمراه میسازند. «آیه 70 سوره آل عمران- آیه 44 سوره نساء- آیه 146 سوره بقره»
47- منافقین داخلی اسلام نداشتن تخصص و فنون در برخی زمینهها اعم از نظامی و... را بهانه ای برای ترک وظیفه خود خصوصاً در هنگامه سختیها و خطرات قرار میدهند. «آیه 167 سوره آل عمران»
48- منافقین در جبهههای حق و باطل اعم از احزاب و گروههای گوناگون و... نیرو داشته و با ظاهرسازی و عدم بیان روشن مواضع در دل پایگاههای مسلمانان و دشمنان اسلام جای پایی برای خود پیش بینی میکنند تا هر کدام موفق شدند منافعشان حفظ شود. «آیه 142 سوره نساء»
49- قرآن کریم وضعیت منافقان را این چنین ترسیم میکند: بین کفر و ایمان سرگشته اند، نه با این گروهند و نه با آن گروه و خداوند هر که را گمراه کند برای او راه نجاتی نخواهی یافت. «آیه 143سوره نساء»
50- نبوت یک جریان و سنت دائمی و همچون زنجیر به هم پیوسته است. مخالفین انبیاء با تایید بعضی پیامبران و تکذیب بعضی دیگر میخواهند در این میانه راهی در پیش گیرند که مطابق هوس آنان باشد. «آیه 150 سوره نساء»
51- مخالفان برای انکار دعوتهای الهی به پیامبران میگفتند: شما هم مثل ما بشرید و ادعای نبوت دروغ است. «آیه 15 سوره یس- آیه 186 سوره شعرا- آیه 7 سوره فرقان- آیه 4 سوره ص- آیه 24 سوره غافر و منافقان گفتند: خدا و پیامبرش جز وعدههای فریبنده به ما ندادند. «آیه 12 سوره احزاب»
52- منافقین تو دل مردم راخالی میکنند و همچنین آنان در موضع گیری ها، بیانیهها و تمام مطالب مربوط به فرهنگ اسلامی و دینی را سانسور میکنند و جملات و کلمات و اصطلاحات خودشان را میگنجانند. «آیه 13 سوره احزاب»
53- استفاده از خوانندگان، گویندگان وابسته و منحرف که با سخنان باطل و بیهوده مردم را سرگرم نموده و از حق بازدارند.«آیه 6 سوره لقمان»
54- هرگاه پیامبران و رهبران الهی، قانونی آورند و پیاده کنند که با سلیقه آنان هماهنگ نباشد و منافع آنان را تامین نکند با تکبر مقابل آن میایستند. «آیه 87 سوره بقره- آیات 66 تا 70 سوره مومنون»
55- تمدن و رفاه کاذب کفار، عامل غرور و مانع حق پذیری آنان است. «آیات 128 و 129 سوره شعراء»
56- کشتن نیروهای کارآمد و مستعد و زنده نگه داشتن افرادی دیگر اعم از زنان و... بهره کشی فکری، کاری و جنسی از آنان و ایجاد تفرقه و دشمنی بین افراد و ملتها از راهکارهای طاغوتها در طول تاریخ بوده است. «آیه25 سوره غافر- آیه 127 سوره اعراف- آیه6 سوره ابراهیم- آیه 32 سوره روم»
- مشرکان لجوج با تحریف حقایق موجب اختلاف و تفرقه در جهان شده و همواره در ستیزه ای عمیق با اهل حق هستند. «آیه 176 سوره بقره»
57- سردمداران کفر با روشهای مختلف سعی دارند پیامهای رهبران الهی به مردم حق طلب نرسد. با استفاده از رسانه ها، پارازیت، جار و جنجال کردن، افسانه بافی، ایجاد تردید و سوالات نابجا، ایجاد نیروهای کاذب و... انحراف مسیر حق را در نظر دارند. «آیه 26 سوره فصلت- آیه 86 سوره اعراف- آیه 47 سوره انفال»
58- سردمداران کفر نه تنها خود ایمان نمی آورند بلکه راه ایمان آوردن دیگران را نیز سد میکنند و مردم را از قرآن و پیامبر باز میدارند و خودشان نیز از هدایت محروم میشوند. «آیه 20 سوره دخان- آیه 26 سوره انعام»
59- معیار شایستگی مدیریت و رهبری جامعه از دید سران کفر و پیروان آنان، ثروت و مادیات است. «آیه 247 سوره بقره»
60- مخالفین اسلام حتی برای گمراه ساختن پیامبر گرامی(ص) و مدیران ارشد سطوح گوناگون جوامع اسلامی برنامه داشتند و دارند. «آیه 113 سوره نساء»
61- کفار هم به قرآن اشکال میکردند که نوآوری ندارد بلکه افسانههای قدیمی است و هم شخص پیامبر را زیر سوال میبردند که رونویسی کرده است و هم یارانی خیالی در دیکته کردن برای پیامبر درنظر میگرفتند. تهمت تحجر، سنت گرایی و کهنه پرستی از قدیمی ترین تهمت به رسولان الهی در طول تاریخ بوده است. آیه 5 سوره فرقان- آیه 24 سوره حجر- آیات 25 و 105 سوره انعام- آیه 31 سوره انفال- آیه 83 سوره مومنون.
62- مشرکان لجوج به قدرتهای توخالی خود مینازند لذا میبینیم (مخالفان) گفتند، ای نوح! تو واقعاً با ما جدال و جر و بحث زیادی نمودی (اکنون دیگر بس است) اگر راست میگویی، آنچه را (از عذاب الهی» که به ما وعده میدهی بر سر ما بیاور؟! «آیه 32 سوره هود»
63- کفار در برابر رهبران الهی، از تمام ظرفیتهای خود بهره میگیرند. آیه 60 سوره طه.
64- مشرکان و منافقان که ولایت غیرالهی را برگزیدند و شرک ورزیدند بنیاد و پایه حکومت هایشان مانند خانه عنکبوت بی اساس است. «آیه 41 سوره عنکبوت»
65- مخالفین پیامبران و رهبران الهی خصوصاً نفوذیها مانندمنافقین داخلی جهت ضربه زدن به مسلمانان و نفوذ بهتر در جبهه حقگویان حالات، وضعیت، قیافه و چهره خود را تغییر داده و یا میپوشانند تا شناسایی و شناخته نشوند. «آیه5 سوره هود»
66- مشرکان، کفار و منافقین نه تنها مسلمانان بلکه انبیای الهی را نیز گمراه تلقی میکنند. «آیه 51 سوره اعراف»
- سران کفر با گستاخی و با بی شرمی انبیای الهی را بی خرد و دروغگو خطاب میکنند. «آیه66 سوره اعراف»
- سران و اشراف مشرک، پیروی مردم از انبیاء و رهبران الهی را زیانبار معرفی کرده و برعلیه آنان جوسازی میکنند. «آیه 90 سوره اعراف»
- اشراف و سران مشرکین، جوسازی میکردند که انبیای الهی میخواهند مردم را از سرزمینشان بیرون کرده و خود صاحب آن جا شوند. «آیات 2و 78 سوره یونس- آیات 109 و 123 سوره اعراف- آیات 57، 62و 63 طه- آیه 35 سوره شعراء»
با بیان بخشی از مواضع مخالفان اسلام حال به مواضع اسلام و انبیاء و رهبران الهی و پیروان آنان میپردازیم.
ب: راهکارهای عملیاتی اسلام، رهبران الهی و مسلمانان.
1- بشارت و انذار: پیامبران بشارت دهندگان برای مومنان و بیم دهندگان برای مجرمان و ستیزه جویان هستند. البته پیامبران و رهبران الهی مسئول اعمال مردم نیستند بلکه تنها بشارتگر و بیم دهندهاند.«آیه 49 سوره حج- آیه 105 سوره اسراء- آیه 56 سوره کهف- آیه 97 سوره مریم- آیه 80، 81 و 92 سوره نمل- آیه 165 سوره نساء- آیه 48 سوره انعام- آیه 25 سوره هود- آیه 119 سوره بقره- آیه 56 سوره فرقان- آیه 2 سوره یونس- آیه 2 سوره اعراف- آیات 45 و 47 سوره احزاب»
2- سوز و عشق به مکتب و دلسوزی برای هدایت همه مردم حتی گمراهان و کفار: دلسوزی و تاسف بر گمراهی دیگران یک ارزش است تا آنجایی که خداوند متعال در آیه 6 سوره کهف خطاب به پیامبر گرامی(ص) میفرمایند: پس بیم آن میرود که اگر به قرآن ایمان نیاورند تو در پی آن خود را هلاک کنی! و در آیه 3 سوره شعراء خطاب به پیامبر اکرم(ص) میفرمایند: گویی میخواهی به خاطر آنکه مشرکان ایمان نمیآورند جان خود را از دست بدهی. در آیه 103 سوره یوسف خطاب به رسول گرامی(ص) میفرمایند: هر چند آرزومند و حریص باشی بسیاری از مردم ایمان نخواهند آورد. در سورههای حجر، آیه 88، نمل آیات 127 و 70 به پیامبر(ص) خطاب شده که غصه آنان را نخور.
3- آنان که در راه خدا و خط اویند نباید از منحرفان کمک بگیرند بلکه باید استقلال سیاسی و اقتصادی و فرهنگی خود را حفظ کنند. لذا قرآن کریم در آیه 141 سوره نساء میفرمایند: خداوند هرگز راهی برای سلطه کفار بر مسلمانان قرار نداده است. «آیه نفی سبیل و همچنین آیه 51 سوره کهف»
4- رهبران الهی و پیروان واقعی آنان فقط خدا را پرستش میکنند و بر عبادتشان شکیبا هستند چرا که عبادت آنها موجب تعارض و تضاد با قدرتهای طاغوتی و مشکلات فراوان دیگر میشود. لذا پرستش خدای یگانه و پایداری موجب میشود که نه خوفی داشته باشند و نه اندوهی. «آیه 65 سوره مریم- آیه 25 سوره انبیاء- آیه 21 سوره بقره- آیات 13 و 14 سوره احقاف- آیه 123 سوره هود».
5- رد ارزش ثروت و اولاد. رهبران و پیروان الهی در رد مواضع مخالفین که به قدرت و ثروت و کثرت فرزندان و جمعیت خود مینازند، میگویند خداوند فرموده است: «و چه بسیار نسلها را پیش از آنان نابود کردیم که مال و ثروتشان بهتر بود و منظری آراستهتر داشتند. آیا کسی از آنها را میبینی یا کمترین صدایی از ایشان میشنوی؟ و هر چه از مال و فرزند دم میزند ما وارث خواهیم شد و او بی کس و تنها نزد ما خواهد آمد.» بنابراین میبینیم که هلاکت دشمنان حق، یکی از سنتهای الهی در طول تاریخ بوده است. «آیات 77، 80 و 98 سوره مریم- آیات 82 و 69 سوره توبه.»
6- بیان نرم اولین گام رهبران الهی و پیروان آنان در تبلیغ دستورات الهی حتی در برابر ستمگران و طاغوتها بیان نرم است. همچنین استفاده میشود که وظیفه رهبران الهی و مبلغین تنها تذکر و ارشاد است. «آیات 43 و 44 سوره طه»
7- رهبران الهی با مردم حوزه فعالیت خود مهربانند لذا قرآن کریم در آیه 159 سوره آل عمران خطاب به رسول گرامی اسلام(ص) میفرمایند: به خاطر رحمتی از جانب خدا که شامل حال تو شده با مردم مهربان گشته ای و اگر خشن و سنگدل بودی، مردم از دور تو پراکنده میشدند و در آیه 215 سوره شعراء میفرمایند: برای مومنانی که از تو پیروی کرده اند بال خود را بگستر (متواضع باش) و همچنین آیه 3 سوره نمل.
8- رهبران الهی از جنس مردمند. خداوند در آیه 128 سوره توبه میفرمایند: همانا پیامبری از خودتان به سوی شما آمده است که آنچه شما را برنجاند بر او سخت است و بر هدایت شما حریص و دلسوز و به مومنان رئوف و مهربان است. «همچنین آیه 164 سوره آل عمران- آیه 151 سوره بقره- آیه 20 سوره فرقان».
9- جهاد و مبارزه به وسیله مال و جان و فکر و اندیشه با دشمنان اسلام: جهاد و مبارزه با ستمگران و طاغوتها یکی از دستورات قرآنی است. هوشیاری در برابر دشمن، برداشتن سلاح، حرکتهای سازمان یافته برای مقابله با دشمن و در مواردی ضروری بسیج عمومی برای محاصره و دستگیری و کشتن مشرکانی که مسلمانان را تهدید میکنند و عدم سستی در تعقیب بقیه افراد دشمن و ثبات قدم در تمام مراحل جهاد مورد تاکید قرار گرفته و مجاهدات بالاترین پاداش را نزد خداوند دارند. «آیات 71 و 75 و 76 و 84و 104 سوره نساء- آیه 195سوره آل عمران- آیات 5، 20، 14، 38، 39، 41، 73، 88 و 123 سوره توبه- آیه 45، 65، 72 و 75 سوره انفال- آیه 23 سوره احزاب- آیات 218، 224، 251، 190، 194 و 216 سوره بقره- آیه 54 سوره مائده»
10- شهادت در راه هدف والای الهی یکی از ارزشهای اصیل قرآنی است که رهبران الهی و پیروان آنان، مورد توجه و تاکید قرار داده و از آن در مواقع لازم بهره میگیرند. در حقیقت شهادت میوه و ثمره جهاد است. قرآن کریم در آیه 154 سوره بقره میفرمایند: به آنها که در راه خدا کشته میشوند مرده نگوئید بلکه آنان زنده اند ولی شما نمی فهمید. «همچنین آیه 23 سوره احزاب- آیات 169 و 195 سوره آل عمران- آیه 58 سوره حج»
11- توبه و ایجاد فرصت برای جبران گناهان و لغزشها و اشتباهات یکی از راهکارهای قرآنی است. البته قرآن کریم با ارائه راهکارهایی سوءاستفادههای احتمالی از این اصل را از بین برده است.
«آیات 37، 160 و 222 سوره بقره- آیات 60 و 82 سوره مریم- آیه 8 سوره تحریم- آیه 37 سوره شوری- آیات 3 و 90 سوره هود- آیات 17 و 18 سوره نساء- آیه 54 سوره انعام- آیه 117 سوره توبه- آیه 31 سوره نور- آیه 11 سوره حجرات- آیه 10 سره بروج- آیات 70 و 71 سوره فرقان»
12- هجرت و تغییر محیط و حرکت از محیط فاسد به محیط سالم از دستورات قرآنی برای رشدو پیشرفت علمی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی و عدم تایید ستمگران و حفظ ایمان است. «آیات 195 سوره آل عمران- آیات 89، 97 و 100 سوره نساء- آیه 20 سوره توبه- آیه 72، 74 و 75 سوره انفال- آیه 58 سوره حج- آیه 122 سوره توبه - آیه 218 سوره بقره»
13- کار برای خدا از منظر رهبران الهی و مومنان واقعی عبادت، زندگی و کار و تلاش، تحصیل، جهاد و مرگ... همه برای خداست به طور کلی رهبران و انسانهای الهی تمام گفتار و کردارشان رضوان الهی است. «آیه 162 سوره انعام»
14- مومنان نباید کفار را دوست و سرپرست خود برگزینند حتی اگر پدران، برادران و ... مومنان هم راه کفر را پیمودند نباید مومنان دوستی و ولایت آنان را بپذیرند چرا که آنان ستمگرند. لذا هرگونه تکیه و تمایل به ستمگران در مکتب الهی مردود است. «آیه 13 سوره هود- آیات 20 و 28 سوره آل عمران- آیات 51، 52، 57 سوره مائده- آیه 108 سوره انعام- آیه 144 سوره نساء- آیه 23 و 114 سوره توبه»
15- تاکید بر مشترکات دینی از روشهای قرآنی است که بر گفت وگوی ادیان توجه دارد. لذا قرآن کریم میفرمایند: «(ای پیامبر) بگو ای اهل کتاب! به سوی سخنی بیایید که میان ما و شما مشترک است جز آنکه خداوند را نپرستیم و چیزی را شریک او قرار ندهیم و بعضی از ما بعضی دیگر را به جای خدا ارباب نگیرد» (آیه 64 سوره آل عمران- آیه 108 سوره انبیاء»
16- امر به معرووف و نهی از منکر از روشهای قرآنی جهت اصلاح امور جامعه است که در قرآن کریم از جامعهای که در آن امر به معروف و نهی از منکر به خوبی تحقق مییابد با نام بهترین امت یاد شده است. «آیات 104 و 110 سوره آل عمران»
17- مسلمانان نباید از غیرخودشان همراز بگیرند چرا که در تباهی مسلمانان میکوشند و رنج بردن آنان را دوست دارند و کینه و دشمنی از گفتارشان پیداست و در دلهایشان کینه و دشمنی را انباشتهاند. مسلمانان به کتابهای آسمانی آنان ایمان دارند ولی آنان به قرآن ایمان ندارند، در ظاهر به دوستی وانمود میکنند ولی در دل دشمنی را پنهان کردهاند. «آیات 118 و 119 سوره آل عمران- آیه 89 سوره نساء»
18- دستور به سیر و سیاحت و گردش در زمین: قرآن کریم جهت آشنایی با سنتهای گذشته و عبرت از حکومتهای ستمگر و کم و کیف حال آنان و آشنایی با فرهنگها و تمدنهای دیگر و گذشته در آیات مختلف این موضوع را مورد توجه قرار داده است.«آیه 137 سوره آل عمران- آیه 82 سوره غافر- آیه 11 سوره انعام- آیه 69 سوره نمل- آیه 8 سوره زخرف»
19- وحدت مسلمانان رمز پیروزی آنان بر دشمنان است. قرآن کریم در آیه 103 سوره آل عمران میفرمایند: همگی به ریسمان الهی چنگ بزنید و پراکنده نشوید و در آیه 46 سوره انفال میفرمایند: و از خداوند و فرستاده اش اطاعت کنید و با یکدیگر نزاع نکنید که سست میشوید و مهابت و قوتتان از بین میرود.
20- رهبران الهی رسالت خود را در جمع و رودررو با مردم میگویند و باکی در این زمینه ندارند و همچنین پیامهای پنهانی و زدوبندی میان رهبران الهی و حکومتهای ستمگر و افراد خاص وجود ندارد. «آیه 59 سوره طه»
21- رهبران الهی تنها رضا و خشنودی خدا را مد نظر دارند و به تهدید و تعقیب ستمگران اعتنایی ندارند و اهمیتی نمیدهند و دست از اهداف خود که همان خشنودی خداست بر نمیدارند. کسانی که رسالت الهی دارند فقط از خدا میترسند و از غیر از او هیچ ترس و هراسی ندارند و برای خشنودی خدا حتی حاضرند جان خود را نیز فدا کنند. «آیه 84 سوره طه- آیه 39 سوره احزاب- آیه 207 سوره بقره»
22- یکی از شیوههای مبارزه و نابودی قدرتهای استکباری از بین بردن نمادها و مجسمهها و آثار و مراکز فساد و فرماندهی آنان است. برخورد قاطع با طراحان توطئه و هنرمندان و نویسندگان فاسد و طرف آنان از اجتماع و تحقیر و توبیخ و تهدید به مجازات دنیوی و اخروی از شیوههای مبارزاتی رهبران الهی با منحرفان است.
سوزاندن گوساله سامری، دستور کشتن گاو بنی سرائیل، شکستن بتها توسط حضرت ابراهیم(ع) و تخریب مسجد ضرار از نمونه تلاشهای رهبران الهی جهت نابودی نمادهای کفر میباشند. «آیه 97 سوره طه- آیات 57 و 58 سوره انبیاء»
23- رهبران الهی قبل از دعوت مردم، در بدو امر خود و خانواده اشان را به خدا دعوت میکنند چرا که در دعوت الهی استثنایی وجود ندارد و هیچ کس از حرکت در مسیر الهی معاف نیست... خودسازی و دعوت نزدیکان و بستگان مقدم بر تمام دعوت هاست. «آیه 132 سوره طه- آیه 55 سوره مریم- آیه 214 سوره شعراء»
24- مشرکان حق نمادسازی ندارند قرآن کریم اجازه ساخت و تعمیر نمادهای اسلامی خصوصاً مساجد را به مشرکان نمیدهد. «آیه 17 سوره توبه»
25- مطابق اصل «احدی الحسنین» مسلمانان پیروزی یا شهادت را نیکو میپندارند زیرا هدف آنان تنهای رضای خداوند است. «آیه 52 سوره توبه
و در آیه 111 سوره توبه میفرمایند: همانا خداوند از مومنان، جانها و اموالشان را به بهای بهشت خریده است، آنان در راه خدا میجنگند تا بکشند یا کشته شوند.
26- مومنین نه گواهی ناحق میدهند نه از گواهی دادن به حق اعراض میکنند بلکه همواره برپا دارنده عدالت هستند و برای خدا گواهی میدهند، گرچه به ضرر خودشان، والدین و بستگانشان باشد بنابراین مومنین طرفدار باندبازی و حزب بازی نیستند حتی در برخورد با دشمنان نیز به انصاف و عدالت رفتار میکنند. آیه 135 سوره نساء- آیات 2 و 8 سوره مائده»