23 مهر 1396, 15:8
قال الإمام الرضا علیهالسلام: الحَسَناتُ فی شَهرِ رَمَضانَ مَقبولَةٌ، وَالسَّیِّئاتُ فیهِ مَغفورَةٌ. مَن قَرَأَ فی شَهرِ رَمَضانَ آیَةً مِن کِتابِ اللهِ عز و جل
کانَ کَمَن خَتَمَ القُرآنَ فی غَیرِهِ مِنَ الشُّهورِ، و مَن ضَحِکَ فیهِ فی وَجهِ أخیهِ المُؤمِنِ لَم یَلقَهُ یَومَ القِیامَةِ إلاّ ضَحِکَ فی وَجهِهِ و بَشَّرَهُ بِالجَنَّةِ، و مَن أعانَ فیهِ مُؤمِنا أعانَهُ اللهُ تَعالى عَلَى الجَوازِ عَلَى الصِّراطِ یَومَ تَزِلُّ فیهِ الأَقدامُ، ... . (1)
امام رضا علیهالسلام فرمود: حسنات در ماه رمضان، پذیرفتهاند و گناهان در آن، آمرزیده. هر کس در ماه رمضان یک آیه از کتاب خدا بخواند، مثل کسى است که در غیر آن، ختم قرآن کرده باشد و هر کس در این ماه، به صورت برادر مؤمنش بخندد، خدا را در قیامت دیدار نخواهد کرد، مگر آن که در چهره او خواهد خندید. (مقصود، تجلّى حضرت حق ـ جلّ و علا ـ با صفت رحمت و رأفت بر دل مؤمن است.) و به بهشت، مژدهاش خواهد داد .
و هر کس در آن ماه، مؤمنى را یارى کند، خداوند، او را بر گذشتن از صراط ، در آن روز که قدمها بر آن مىلغزد، یارى خواهد کرد. و هر کس در آن، خشم خود را نگه دارد، خداوند نیز روز قیامت، خشمش را از او نگه خواهد داشت. و هر کس در آن، ستمدیدهاى را یارى کند، خداوند، او را در دنیا بر ضدّ کسى که با وى دشمنى نماید، یارى مىکند و روز قیامت نیز هنگام حساب و میزان، یارىاش مىنماید.
ماه رمضان، ماه برکت است، ماه رحمت، ماه آمرزش، ماه توبه و بازگشت به سوى خدا . هر کس در ماه رمضان آمرزیده نشود، پس در چه ماهى آمرزیده گردد؟!
پس از خداوند بخواهید که در این ماه، روزه شما را بپذیرد و آن را آخرین رمضان شما قرار ندهد و شما را بر طاعت خویش توفیق دهد و از نافرمانى خود نگه دارد، که او بهترین کسى است که از او درخواست مىشود .
کتابخانه هادی
پژوهه تبلیغ
ارتباطات دینی
اطلاع رسانی
فرهیختگان