دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

انتشار کتاب «برگزیده آثار فیلمنامه نویسی» با موضوع نماز و نیایش

No image
انتشار کتاب «برگزیده آثار فیلمنامه نویسی» با موضوع نماز و نیایش کتاب "برگزیده آثار فیلمنامه نویسی" با موضوع "نماز و نیایش" توسط سعید رجبی فروتن، منتشر و عرضه شد.
به گزارش روز یکشنبه خبرنگار ایرنا، این کتاب حاوی برگزیده آثار بخش مسابقه فیلمنامه نویسی دومین جشنواره نماز و نیایش به روایت دوربین است.
کتاب برگزیده آثار فیلمنامه نویسی مجموعه کاملی است از فیلمنامه‌هایی که با موضوع‌هایی در خصوص نماز و نیایش نگاشته و اغلب توسط هیئت انتخاب و داوری جشنواره برگزیده شده‌اند.
این کتاب در قالب ‪ ۲۰۴‬صفحه و حاوی ‪ ۱۴‬اثر شاخص از جشنواره نماز و نیایش به روایت دوربین است.
دومین جشنواره نماز و نیایش به روایت دوربین پیشتر پس از وقفه‌ای هشت ساله با همکاری انجمن سینمای جوانان ایران، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار شد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

فرزند خواندگی

No image

انصاف

No image

اشعار و تقليد

No image

انگشتر

حکومت شیعی باید از دایره سلطان جائر خارج باشد

حکومت شیعی باید از دایره سلطان جائر خارج باشد

آيت‌الله عبدالكريم حائري يزدي يكي از شخصيت‌هاي تأثيرگذار و از فقهاي بنام در تاريخ معاصر ايران به حساب مي‌آيد.
Powered by TayaCMS