دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برگزاری نشست علمی ویژگی‌های مقتل جامع سیدالشهدا مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی

No image
برگزاری نشست علمی ویژگی‌های مقتل جامع سیدالشهدا مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی نشست علمی ویژگی‌های مقتل جامع سیدالشهدا (ع) با هدف تبیین ساختارها، محتوا و رویکردها صبح امروز از سوی گروه تاریخ مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، نشست علمی ویژگی‌های مقتل جامع سیدالشهدا (ع) با هدف تبیین ساختارها، محتوا و رویکردها صبح امروز، 29 آذر ماه از سوی گروه تاریخ مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار شد.
در این نشست علمی حجت‌الاسلام مهدی پیشوایی، مجری طرح مقتل جامع سید الشهدا(ع) گفت: در سال‌های اخیر علما، روحانیان و پژوهشگران حوزه‌های علمیه کتاب‌هایی مختلفی درباره رویدادها و حوادث عاشورا نگاشته‌اند؛ اما مقتلی جامع و کامل که بتواند گام مؤثری در زمینه تبلیغ و موعظه و ارایه آگاهی فراگیر داشته باشد، گردآوری نشده بود.
این استاد حوزه علمیه تصریح کرد: به منظور گردآوری مقتلی جامع، طرحی علمی، پژوهشی در سال 1380 از سوی گروه تاریخ مؤسسه و گروهی از پژوهشگران حوزه ارایه شد که پس از تصویب با کمک‌ تیم‌های علمی و منابع موجود، کار نگارش یک مقتل کامل آغاز شد.
گفتنی است، طرح گردآوری مقتل جامع سید الشهدا(ع) از سوی گروه تاریخ مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) در سال 1380 ارایه و پس از تصویب و انجام شش سال تحقیق و پژوهش بر آن، هم اکنون در دو جلد آماده چاپ شده است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS