بزرگداشت آیتالله معرفت در دانشگاه مفید قم برگزار شد
به گزارش مرکز خبر حوزه، دبیر این همایش از آیتالله معرفت به عنوان عالمی زمان شناس و وارسته یادکرد و اظهار داشت: زمانی که تفکر غلطی در دنیای اسلام نسبت به شیعه در خصوص تحریف قرآن مطرح بود، آیتالله معرفت جانانه به دفاع از مکتب تشیع پرداخت و با تألیف کتاب ارزشمند «صیانه القرآن من التحریف» به این تهمتهای ناروا پاسخ داد و وظیفه خود در مرزبانی اندیشه ناب اسلامی را به خوبی انجام داد.
حجتالاسلام موسویان با اشاره به اهتمام آیتالله معرفت در تربیت شاگردان برجسته در حوزه و دانشگاه و تقدیم آنها به جامعه علمی کشور گفت: آزاداندیشی از ویژگیهای آن مرحوم بود به طوری که در ابراز و بیان دیدگاههای خود شجاعت داشت و شاگردان ایشان نیز با صراحت دیدگاههای خود را بیان میکردند.
وی با بیان اینکه آن مرحوم از نقد و اندیشههای خود استقبال میکرد گفت: مرحوم آیتالله معرفت مباحث را با ادبیات علمی و به دور از تعصب مطرح میکرد.
حجتالاسلاموالمسلمین مهدویراد، از فضلای حوزه هم در این همایش با اشاره به جایگاه ممتاز مرحوم آیتالله معرفت در میراث مکتوب شیعه در زمینه علوم قرآنی گفت: علمای شیعه مباحث علوم قرآن را یا در مقدمات تفسیر و یا در بین آراء تفسیری خود آوردهاند و هنر و عظمت کار مرحوم آیتالله معرفت، جمعآوری و ارائه مباحث علوم قرآنی در مجموعهای مستقل است.
وی افزود: آیتالله معرفت در جمعآوری و ارائه این مباحث تنها، ناقل و کاتب آراء علما نبود و مجتهدانه بحث کرده است.
سردبیر نشریه آینه پژوهش تصریح کرد: مجموعه «التمهید» موجب افتخار شیعه در زمینه علوم قرآنی است، ولی متأسفانه در جامعه علمی ما به خوبی مورد توجه قرار نگرفته است.
وی با اشاره به جلوههای اخلاقی آیتالله معرفت گفت: وی فقیهی مسلم وکمنظیر بود، اما به دلیل احساس نیازی که برای تتبع در علوم قرآنی حس کرد، وارد عرصه مرجعیت نشد.
منبع خبر:
خبرگزاری حوزه