دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بونی نیتلس Bonnie Nettle

No image
بونی نیتلس Bonnie Nettle

كلمات كليدي : ادیان جدید، نومعنویت‌ها، مدعیان جدید، دروازه آسمان، بشقاب پرنده

نویسنده : یحیی جهانگیری سهروردی

بونی نیتلس نفر دوم و همکار مارشال هیرف اپل‌وایت[1]، در بنیانگذاری دین جدید دروازه آسمان(هیونز گیت[2]) در آمریکا بود.

او در سال 1928 میلادی در هوستن تگزاس در یک خانواده متشرع مسیحی متولد شد.[3] البته برخی تولد او را 1924 می‌دانند.[4] در الهیات مسیحی نیز مطالعاتی داشته است. وی علاقه‌مند مباحث نجوم و مسائل روحانی معنوی بود؛[5] شاید از این روی بود که در دوره‌های آموزش مدیتیشن نیز شرکت می‌جست.[6]

او خانم پرستاری بود که در سال 1972 یعنی در 44‌ سالگی با اپل وایت در بیمارستان تگزاس آشنا شد.[7] وی با دیدن توانائی‌های متافیزیکی اپل وایت در بیمارستان برای تاسیس یک کیش جدید، با او همدست شد. البته دیدار بار سوم او با اپل وایت اهمیت بیشتری داشت؛ در آن دیدار اپل وایت به نیتلس گفت که بینشان مشترکات معنوی و روحی وجود دارد.

این دو بعد از دستگیری و محکومیت به دزدی کارتهای اعتباری و خودرو در سال 1974 رابطه خود را از یکدیگر بریدند و نامشان را به ترتیب ابتدا به بو[8] و پیپ[9] و سپس به تی[10] و دو[11] تغییر دادند.[12]

اعتقاد به اینکه راه نجات، منحصر در سفر با سفینه‌های فضائی است، متأثر از تلقینات نتلیس و آرائی است که درباره بشقاب‌پرنده‌ها بیان می‌شود.[13]

تناقض بین ادعای نیتلس و نوع مرگش، در پیروانش تردید به وجود آورد[14] و شاید همین سبب شد که ادعای کشته شدن و بعد از سه یا سه و نیم روزبه بهشت رفتن بوسیله بشقاب پرنده، بین پیروانشان زیاد مقبول نیفتد.

آیاتی در کتاب مکاشفات یوحنا وجود دارد که به نظر می‌رسد اپل وایت و بونی نیتلس آنها را به عنوان شاهدی بر نبوت خود برگزیده‌ و بسیاری از عقاید خود را از آنها گرفته‌اند:

«من دو شاهد خود را مأمور خواهم ساخت ، دو پلاس پوش که در تمام آن یکهزار و دویست و شصت روز نبوت خواهند کرد. این دو نفر همان دو درخت زیتون و دو چراغی هستند که در پیشگاه خداوند زمین می‌ایستند. اگر کسی بخواهد به آنها آزاری رساند از دهان آنان آتش بیرون می‌ریزد و دشمنانشان را می‌سوزاند به این ترتیب هر که در پی آزار آنها باشد کشته می‌شود. این دو نفر قدرت بستن آسمان را دارند بطوری که در مدت نبوت آنان باران نبارد و قدرت دارند که چشمه‌های آب را به خون مبدل سازند و زمین را هر زمان که بخواهند به بلائی دچار سازند و آن زمان که شهادت خود را به پایان رسانند آن حیوان وحشی که از چاه بی‌انتها می‌آید با آنان جنگ خواهد کرد. آنان را شکست خواهد داد و به قتل خواهد رسانید. نعش های آنان در خیابان آن شهر بزرگ که به کنایه سدوم یا مصر نامیده شده است خواهند افتاد همانجائی که خداوند آنها نیز مصلوب شد. بمدت سه روز و نیم مردمان از هر امت و قبیله، از هر زبان و ملت بر اجساد آنان خواهند نگریست و نخواهند گذاشت آنان دفن شوند. به خاطر مرگ این دو نفر تمام مردم روی زمین خوشحال خواهند شد. جشن خواهند گرفت و به یکدیگر هدیه خواهند داد، زیرا این دو پیامبر تمام مردم روی زمین را معذب می‌ساختند. در پایان این سه روز و نیم روح حیات از جانب خدا بر آنان وارد آمد و آنها به روی پای خود ایستادند و تمام کسانی که این واقعه را دیدند سخت وحشت کردند.

آنگاه آن دو، صدای بلندی از آسمان شنیدند که به آنان می‌گفت : « به اینجا بیائید» و آنان پیش چشم دشمنان خود در ابری به آسمان رفتند. در همان لحظه زمین‌لرزه‌ی شدیدی رخ داد و یک دهم شهر فرو ریخت و هفت هزار نفر در آن زمین‌لرزه کشته شدند و آنها که زنده ماندند وحشت کردند و خدای آسمان را تمجید نمودند.»[15]

بالاخره بونی نیتلس در سال 1985 یعنی درست 21 سال قبل از خودکشی دسته‌جمعی اپل وایت و همراهانش، به خاطر ابتلا به بیماری سرطان در دالاس تگزاس از دنیا رفت. مرگ او برای اپل وایت سنگین بود. به حدی که به پیروانش توصیه نمود برای رهایی از دنیا و پرکشیدن به پیش نیتلس باید سعی نموده و خود را مهیا س

مقاله

نویسنده یحیی جهانگیری سهروردی
جایگاه در درختواره جنبش های نوپدید معنوی

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.

پر بازدیدترین ها

No image

دینکرد

No image

جهی Jahi

No image

امشاسپندان amshaspandan

No image

اشه aša

No image

مینو minu

Powered by TayaCMS