دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی مکارم شیرازی؛ برای مقابله با جریانات انحرافی، کمیته های تخصصی تشکیل شود

No image
آیت الله العظمی مکارم شیرازی؛ برای مقابله با جریانات انحرافی، کمیته های تخصصی تشکیل شود
آیت‌الله العظمی مکارم‌ شیرازی گفت: تمام مکتب‌ها و گروه‌های انحرافی که در قالب دین فعالیت می‌کنند، سرچشمه خارجی دارند.
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، این مرجع تقلید در دیدار جمعی از مدیران سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان‌ها اظهار کرد: مسوولان ادارات سازمان تبلیغات باید مرتباً تحت آموزش‌های تخصصی باشند و در غیر این صورت از زمان خود عقب می‌افتند.
وی لازمه موفقیت در کارهای فرهنگی را به روز بودن و آگاهی از شرایط دانست و تصریح کرد: طبق روایاتی که در کتب معتبر روایی آمده است حتی معصومین (ع) مرتباً تحت آموزش‌های الهی بود‌ه‌اند.
مکارم ‌شیرازی با اشاره به گسترش توطئه‌های فرهنگی در دنیای کنونی، بیان داشت: از همین رو باید آخرین اطلاعات را از تحولات ملی و بین‌المللی در عرصه‌های دین، فرهنگ و سیاست داشت.
این استاد حوزه افزود: پیشنهاد می‌کنم گروهی دایمی در سازمان تبلیغات اسلامی برای شناسایی جدیدترین شبهات و گروه‌های انحرافی و نحوه پاسخ‌گویی به شبهات و برخورد با منحرفین تشکیل شود.این گروه باید از فضلا و شخصیت‌های برجسته تشکیل شود و نتیجه مطالعات آنها در اختیار علما قرار بگیرد.
وی سودجویی و شهوت‌رانی را از انگیزه‌های پیدایش نحله‌ها و گروه‌های انحرافی برشمرد و گفت: بیشترین انگیزه‌ها در شرایط کنونی به مباحث سیاسی برمی‌گردد زیرا، دشمنان به دنبال از بین بردن مذهب به وسیله مذهب هستند.
مکارم‌ شیرازی، تعصبات قومی را از دیگر انگیزه‌های ایجاد فرقه‌های انحرافی ذکر و تصریح کرد: وهابیت بر اساس عوامل سیاسی و تعصبات قومی شکل گرفته است و اقدامات خرابکارانه آنها موجب آبروریزی است.
وی علت تلاش دشمن برای ایجاد و تقویت فرقه‌ها و مکاتب انحرافی را پیشرفت روزافزون اسلام ناب در سراسر دنیا دانسته و یادآور شد: با پیروزی انقلاب اسلامی ایران، شاخ آمریکا، و با مقاومت جانانه لبنان شاخ اسرائیل در منطقه شکسته شد و لذا به دست و پا افتاد‌ه‌اند تا به آئین ناب محمدی (ص) آسیب وارد کنند.
این استاد درس خارج فقه حوزه با تاکید بر این‌که نباید بهانه به دست دشمنان بدهیم، گفت: برخی اقدامات نابخردانه در بعضی مجالس مذهبی به اقدامات دشمن کمک می‌کند.
وی افزود: ائمه معصومین (ع) ما را از چنین اقداماتی بر حذر داشته‌اند و قرآن نیز صراحتاً بر ندادن بهانه به دست دشمن تاکید دارد.
مکارم ‌شیرازی خاطرنشان کرد: در حال حاضر حرف اول در عالم اسلام را پیروان اهل‌بیت (ع) می‌زنند و چشم‌ها به سوی پیروان این مکتب دوخته شده است.
وی توجه به مقتضیات زمان در موضع‌گیری‌ها و برنامه‌های فرهنگی را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: متاسفانه برخی به گونه‌ای حرف می‌زنند که باید دویست سال قبل متولد می‌شدند.
مکارم شیرازی یادآور شد: رمز پیروزی امام (ره) این بود که جلوتر از زمان خود را درک می‌کرد و بر همان اساس حرکت می‌کرد.
وی با اشاره به موضع‌گیری اخیر خود در خصوص محکومیت اهانت به قرآن در همایش سازمان میراث فرهنگی گفت: ما نمی‌توانیم در برابر بی‌احترامی به قرآن ساکت بنشینیم و لو اینکه بر ضد ما مطالبی هم گفته بشود.
مکارم ‌شیرازی افزود: بنده حاضرم آبروی خود را در راه قرآن و مقدسات اسلامی نثار کنم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بر تخصصی شدن کارهای فرهنگی تاکید کرد و افزود: باید برای مقابله با جریانات مختلف انحرافی، کمیته‌های تخصصی تشکیل داد.
 
منبع:  www.isna.ir
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

عید غدیر در سیره اهل بیت(ع)

عید غدیر در سیره اهل بیت(ع)

غدیر، تنها نه به عنوان «روزى تاریخى» ، بلکه به عنوان یک «عید اسلامى» مطرح است. عید بودن آن نیز، مراسم و سنتهاى خاصى را مى‌طلبد و نه تنها باید آن را عید دانست، بلکه باید آن را عید گرفت و به شادمانى پرداخت و به عنوان تعظیم شعائر دینى، آن را بزرگ داشت و برشکوه آن افزود، تا ارزشهاى نهفته در این روز عظیم، همواره زنده بماند و سیره معصومین (علیهم السلام)احیاگردد.
No image

شیعه در نگاه وهابیان

پر بازدیدترین ها

No image

تاریخ‌ اجتماعى‌ شیعیان‌ ایران‌ و عراق‌ در قرن‌ پنجم‌ هجرى‌ (قسمت دوم-قسمت پایانی)

خبرگزاری فارس: نویسنده‌ در این‌ مقاله‌ بر مبناى‌همین‌ رویکرد سعى‌ مى‌کند تا وضعیت‌ اجتماعى‌ و سبک‌ زندگى‌ شیعیان‌ را در قرن‌ پنجم‌ هجرى‌ بررسى‌ نماید.بر این‌ اساس‌، در ابتدا عوامل‌ مؤثر در شکل‌گیرى‌ تاریخ‌ اجتماعى‌؛ نظیر نژاد، مذهب‌، وضعیت‌ جغرافیایى‌ و...،بررسى‌ مى‌گردد...
No image

جغرافیاى‌ تاریخى‌ داستان‌ حضرت‌ لوط ‌(ع)‌

این‌ مقاله‌ درباره‌ مبعوث‌ شدن‌ حضرت‌ لوط‌(ع)‌ به‌ پیامبرى‌ قوم‌ شهر سدوم‌، و مسیر مهاجرت‌ آن‌حضرت‌، و اقوال‌ گوناگون‌ در این‌ باره‌، به‌ انضمام‌ ماجراى‌ نقل‌ شده‌ در قرآن‌ کریم‌ و مقایسة‌ اجمالى‌ آن‌ باداستان‌ منقول‌ در کتب‌ عهدین‌ سخن‌ گفته‌ است‌... یکى‌ از پیامبران‌ الهى‌ که‌ ماجراى‌ او و قومش‌ به‌ تفصیل‌ در قرآن‌ کریم‌ بیان‌ شده‌، حضرت‌ لوط‌ (ع)‌ است‌که‌ به‌ گفتة‌ صاحب‌نظران‌، خویشاوندى‌ ایشان‌ با حضرت‌ ابراهیم‌(ع)‌ نیز قطعى‌ و مسجل‌ است‌. داستان‌حضرت‌ لوط ‌(ع)‌ با اختلاف‌ قابل‌ توجهى‌ در تورات‌ نیز به‌ چشم‌ مى‌خورد که‌ قطعات‌ زیادى‌ از آن‌ جعلى‌ ودور از شأن‌ این‌ پیامبر عظیم‌الشأن‌ است‌. این‌ مقاله‌ دربارة‌ مبعوث‌ شدن‌ حضرت‌ لوط‌ (ع)‌ به‌ پیامبرى‌ قوم‌ شهر سدوم‌، و مسیر مهاجرت‌ آن‌حضرت‌، و اقوال‌ گوناگون‌ در این‌ باره‌، به‌ انضمام‌ ماجراى‌ نقل‌ شده‌ در قرآن‌ کریم‌ و مقایسة‌ اجمالى‌ آن‌ باداستان‌ منقول‌ در کتب‌ عهدین‌ سخن‌ گفته‌ است‌.
Powered by TayaCMS