دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

قال الصادق (ع):

امام صادق (ع) فرمودند: «إذا قَامٍ القَائمُ حَکَمَ بِالعَدل وَارتَفَعَ الجَورُ فی أیَّامه، وَآمنتَ بِه السُّبُلُ، وَأخرَجَت الأرضُ بَرَکاتها، ورُدَّ حَقٍّ إِلی أهلِهِ...وَلا یَجِدُ الرَّجُلُ یَومَئَذ مَوضَعَاَ لِصَدَقَتِهِ وَلا لِبِره لِشُمُول الغنی جَمیعَ المُؤمِنینَ» «هنگامی که قائم قیام نماید، بر محور عدالت حکومت خواهد کرد و ظلم و ستم در ایام او برچیده خواهد شد و جاده‌ها در سایه دولت او امن و امان خواهد گشت. زمین برکاتش را ظاهر خواهد ساخت و هر حقی به اهل آن خواهد رسید... آن چنان که هیچ کس برای انفاق و خیرات خود فقیری نخواهد یافت؛ چرا که غنا و بی‌نیازی همه مؤمنان را در برخواهد گرفت» (بحارالانوار، ج 52، ص 338)
قال الصادق (ع):
قال الصادق (ع):

قال الصادق (ع):

«إذا قَامٍ القَائمُ حَکَمَ بِالعَدل وَارتَفَعَ الجَورُ فی أیَّامه، وَآمنتَ بِه السُّبُلُ، وَأخرَجَت الأرضُ بَرَکاتها، ورُدَّ حَقٍّ إِلی أهلِهِ...وَلا یَجِدُ الرَّجُلُ یَومَئَذ مَوضَعَاَ لِصَدَقَتِهِ وَلا لِبِره لِشُمُول الغنی جَمیعَ المُؤمِنینَ»

امام صادق (ع) فرمودند:

«هنگامی که قائم قیام نماید، بر محور عدالت حکومت خواهد کرد و ظلم و ستم در ایام او برچیده خواهد شد و جاده‌ها در سایه دولت او امن و امان خواهد گشت. زمین برکاتش را ظاهر خواهد ساخت و هر حقی به اهل آن خواهد رسید... آن چنان که هیچ کس برای انفاق و خیرات خود فقیری نخواهد یافت؛ چرا که غنا و بی‌نیازی همه مؤمنان را در برخواهد گرفت»

(بحارالانوار، ج 52، ص 338)

توضیح:

توسعه عدالت، امنیت و ثروت

از بنیادی‌ترین رسالت‌های دولت کریمه مهدوی، توسعه عدالت، امنیت و ثروت در میان یکایک افراد بشر در اقصی نقاط عالم است. در آن زمان، زمین تمام گنج‌ها و منابع حیاتی خویش را در اختیار امام زمان «ارواحنافداه» قرار می‌دهد و برکات خویش را به دست آن حضرت آشکار می‌سازد. در سایه دولت کریمه او، چنان عدالت و امنیتی در سرتاسر جهان برقرار می‌شود که زنی به تنهایی به همراه زینت‌های خویش از عراق تا شام را می‌پیماید، بدون آنکه کوچکترین خطری متوجه او شود. در پرتو دولت کریمه او، تقسیم ثروت‌های عمومی چنان به عدالت و تساوی صورت می‌پذیرد که دیگر هیچ نیازمندی به صدقه و زکات یافت نخواهد شد. تبعیض اجتماعی و فاصله طبقاتی در آن دوران دیگر معنا و مصداقی نخواهد داشت و چنان غنا و بی‌نیازی و دوستی و یگانگی در بین مردم گسترش می‌یابد که هر کس هر چه نیاز دارد، از جیب برادر دینی‌اش برمی‌دارد، بدون اینکه با هیچ ناراحتی و ممانعتی مواجه گردد. دولتی را می‌توان زمینه‌ساز دولت کریمه مهدی به شمار آورد که بر محور توسعه عمومی «امنیت، عدالت و ثروت‌» به معنای واقعی کلمه حرکت نماید.

مشعل عدل خدا دردست مهدی روشن است

مهر سرمد باعث نابودی اهریمن است

گنج پنهان جهان و نعمت روی زمین

بر تهی دستان عالم صد هزاران دامن است

توسل(آشفته)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
فضیلت دعا برای امام زمان (عج)

فضیلت دعا برای امام زمان (عج)

دعاها و زیارات وارده درباره حضرت مهدی(عج) در بین شیعیان بسیار مهم تلقی شده و مردم بسیار به آن دعاها و زیارات می‌پردازند.
راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
Powered by TayaCMS