دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بازجویی از پایگاه های عربستانی توهین کننده به شیعه

No image
بازجویی از پایگاه های عربستانی توهین کننده به شیعه منابع آگاه در عربستان سعودی اعلام کردند، مقامات مسوول و دولتی این کشور اقدام به بازجویی از مسوولان چهار پایگاه الکترونیکی که به مذهب تشییع توهین کرده، ورزیدند.
به گزارش شیعه نیوز به نقل از برنا، این پایگاه‌های الکترونیکی به اتهام توهین، فحاشی، تکفیر و زیر سوال بردن عقاید مذهب شیعه اثنی عشری، مورد بازجویی قرار گرفتند.
گفتنی است این بازجویی در پی شکایت استاد «امین طاهر البدیوی»، پژوهشگر مسائل قانونی، نزد دادگاه منطقه شرقی عربستان، صورت گرفت.
"امین البدیوی" پس از تقدیم اوراق شکایت به دادگاه طی مصاحبه ای اعلام کرد: مقامات دادگاه گفتند که حتما به زودی این چهار پایگاه الکترونیکی مورد بررسی قرار می گیرند.
وی در ادامه افزود: مطمئن هستم که این چهار پایگاه الکترونیکی به نمایندگی از تمام اهل سنت سخن نمی گویند.
منبع خبر:
سایت خبری شیعه نیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پرسش‌هایی که پاسخ آن بر گرده فلسفه است

پرسش‌هایی که پاسخ آن بر گرده فلسفه است

انسان تنها موجودی است كه با برپايي نظام فكري و ايدئولوژيك، به آينده خود نيز نظر دارد و متفكرانه و مبتني بر يك چارچوب انديشه‌اي، به به كارگيري ابزار مي‌پردازد.
No image

زیان های تنبلی

No image

هجرت به مشهد مقدس

No image

اوصاف چشم‌نواز

Powered by TayaCMS