دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

حكايت خوبان - تعامل پيامبر(ص) با جنازه مقروضين

No image
حكايت خوبان - تعامل پيامبر(ص) با جنازه مقروضين

از معاويه بن وهب روايت شده که به امام صادق(ع) عرض کردم به ما خبر رسيده که مردي از انصار از دنيا رفت و او مقداري مقروض بود، حضرت رسول(ص) بر جنازه او نماز نخواند و فرمود: ديگران هم نخوانند تا دين (قرض) وي ادا گردد. امام صادق(ع) فرمود: اين خبر صحيح است و حضرت اين عمل را انجام داد تا پيوسته حق در بين مردم دست به دست گردد و بعضي بدهي بعضي ديگر را ادا نمايند و قرض را کوچک نشمارند.(1)

حضرت علي(ع) فرمود: روزي حضرت رسول اکرم(ص) با اصحاب خود نماز بجا آورد و سپس فرمود: در اينجا کسي از «بني النجار» نيست؟ دوست آنها جلوي در بهشت زنداني شده و به وي اجازه ورود نداده اند، زيرا به فلان شخص يهودي سه درهم بدهکار بوده است. (با آنکه مديون ، شهيد بوده است.) (2)

   

    1- سفينه البحار، ج 1، ص 477

    2- احتجاج طبرسي، ج 1، ص 333

    

   

           روزنامه كيهان، شماره 21129 به تاريخ 22/5/94، صفحه 6 (معارف)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پرسش‌هایی که پاسخ آن بر گرده فلسفه است

پرسش‌هایی که پاسخ آن بر گرده فلسفه است

انسان تنها موجودی است كه با برپايي نظام فكري و ايدئولوژيك، به آينده خود نيز نظر دارد و متفكرانه و مبتني بر يك چارچوب انديشه‌اي، به به كارگيري ابزار مي‌پردازد.
No image

زیان های تنبلی

No image

هجرت به مشهد مقدس

No image

اوصاف چشم‌نواز

پر بازدیدترین ها

No image

السؤال والجواب

No image

توضیح المسائل

No image

استفتائات (خطى)

No image

تفسیر سوره اسراء

No image

فاتحه الکتاب

Powered by TayaCMS