دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

عظمت ولدى عظمتک

No image
عظمت ولدى عظمتک

با رحلت مرجع بزرگوار حضرت آیت الله العظمى سید ابوالحسن اصفهانى مرجعیت گوهر یگانه بروجرد فراگیر شد و مؤمنان از هر سو به آن فقیه وارسته مراجعه کردند.

ناگفته پیداست که عنایات و تأییدات الهى در رویکرد عمومى به آن فقیه وارسته نقشى سبز داشت. خاطره ها و سخنان بر جاى مانده از دانشوران آن روزگار نشان مى دهد که آفتاب رخشان سلسله طباطبایى زیر باران پیوسته امدادها و عنایتهاى فرامادى قرار داشت. براى مثال حضرت آیت الله حاج شیخ على اکبر نهاوندى، که خود از بزرگان روحانیت شیعه بشمار مى آمد، پس از وانهادن محراب خویش به مرجع بروجردى به نجف شتافت.

مرجع شیعیان جهان، حضرت آیت الله العظمى سید ابوالحسن اصفهانى، که از بیمارى رنج مى برد، جناب نهاوندى را مأمور اقامه جماعت کرد. شیخ نهاوندى دنباله این ماجرا را چنین بیان کرده است :

شب اولى که به جاى ایشان براى خواندن نماز جماعت رفتم، وقتى بر سجاده قرار گرفتم، آوایى شنیدم که گفت «عظمت ولدى عظمتک» - فرزندم را بزرگ داشتى من نیز تو را بزرگ داشتم - برگشتم، به همه سو نگاه کردم، مردم در صفهاى جماعت نشسته بودند، کسى جز من پیام غیبى را در نیافته بود([19]).

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پرسش‌هایی که پاسخ آن بر گرده فلسفه است

پرسش‌هایی که پاسخ آن بر گرده فلسفه است

انسان تنها موجودی است كه با برپايي نظام فكري و ايدئولوژيك، به آينده خود نيز نظر دارد و متفكرانه و مبتني بر يك چارچوب انديشه‌اي، به به كارگيري ابزار مي‌پردازد.
No image

زیان های تنبلی

No image

هجرت به مشهد مقدس

No image

اوصاف چشم‌نواز

پر بازدیدترین ها

No image

دیوان شعر

No image

دیوان شعر

No image

تفسیر سوره حمد

No image

شمیمم کنعان

Powered by TayaCMS