دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مرد صلح و دوستى

No image
مرد صلح و دوستى

مرد صلح و دوستى

امام موسى صدر با پیروان ادیان و مذاهب، روابط صمیمانه اى داشت. پیش از ورود وى به لبنان، میان مسیحیان و مسلمانان آن کشور بر اثر اختلافات موجود شکاف بزرگى پدید آمده بود و هر روز که مى گذشت با نقشه هاى دشمنان این جدایى عمق بیشترى مى گرفت. او پس از آمدن خود به این ناحیه مصمم شد با تلاش و استقامت خود این فاصله را از میان این دو طایفه بزرگ دینى بردارد و آنها را با همدیگر دوست و مهربان سازد.

وى در مراسم جشن و سوگوارى هموطنان مسیـحى شرکت مى کرد و در غـم و شـادى آنـان خود را سهیم مى دانست. در کلیساهاى آنان حاضر مى شد و معاشرت دوستانه اى با آنها داشت. بدین ترتیب در مدت کوتاهى این برخوردهاى سنجیده، موجب گشت که جامعه مسیحیان یکپارچه شیفته امام موسى صدر شـوند، به طـورى که مکرر از وى دعـوت به عمـل مى آوردند تـا در مراسـم دیـنى و مـذهبى آنان شرکت جسته، براى آنان سخنرانى کند.

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

پرسش‌هایی که پاسخ آن بر گرده فلسفه است

پرسش‌هایی که پاسخ آن بر گرده فلسفه است

انسان تنها موجودی است كه با برپايي نظام فكري و ايدئولوژيك، به آينده خود نيز نظر دارد و متفكرانه و مبتني بر يك چارچوب انديشه‌اي، به به كارگيري ابزار مي‌پردازد.
No image

زیان های تنبلی

No image

هجرت به مشهد مقدس

No image

اوصاف چشم‌نواز

پر بازدیدترین ها

No image

کشکول

No image

الکشکول

No image

المرآة

No image

کشکول

No image

النکت

Powered by TayaCMS