دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آدابی از عبودیت

از آداب عبودیت این است که جز قدرت حق ، قدرتی را نپذیرند، و جز ثنای حق و آنکه از اولیاء حق است ، ثنای کسی را نگویند. مابندگانی هستیم که هیچ نداریم و هیچ نیستیم و هر چه هست قدرت الهی است .
آدابی از عبودیت
آدابی از عبودیت

نویسنده : حضرت امام خمینی (ره)

از آداب عبودیت این است که جز قدرت حق ، قدرتی را نپذیرند، و جز ثنای حق و آنکه از اولیاء حق است ، ثنای کسی را نگویند. مابندگانی هستیم که هیچ نداریم و هیچ نیستیم و هر چه هست قدرت الهی است ... همه چیز را از خدا بدانید ما بنده ضعیفی هستیم که هیچ نیستیم ، هرچه هست او هست و هرچه داریم از او داریم [1].(لذا) کسانی که با خدا باشند، توجه به خدا و ایمان به خدا داشته باشند، خداوند آنها را از تمام ظلمت ها، از تمام تاریکی ها خارج می کند و به حقیقت نور می رسند.ایمان به خدا نور است . ایمان به خدا باعث می شود که تمام تاریکی ها از پیش پای مؤ منین برداشته بشود، ایمان به خدا باعث می شود که مؤ منین در نور خدا غرق شوند. ظلمت های استبداد، ظلمت های اختناق ، ظلمت های وابستگی به غیر، ظلمت های ظلم ، مؤمنین از این ظلمت ها نجات پیدا می کنند. کسانی که به خدا توجه دارند و مقصد آن ها مقصدالهی است ، از تمام انواع ظلمات ، ظلمات مادی ، ظلمات معنوی نجات پیدا می کنند و در دریای نور غرق می شوند[2].

    منبع :
  • صحیفه نور ، حضرت امام خمینی (ره)
    پی نوشت:
  • [1] ‌.‌‌- ‌صحیفه‌ ‌نور،‌ ‌جلد‌ ‌‌8،‌ ‌صفحه‌ ‌‌195‌‌ ‌و‌ ‌‌196‌
  • [2] ‌.‌‌- ‌صحیفه‌ ‌نور،‌ ‌جلد‌ ‌‌6،‌ ‌ص‌ ‌‌91‌

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

راهكارهايی در تربيت دينی كودك

راهكارهايی در تربيت دينی كودك

نوشتار حاضر با ارائه شناختي زيربنايي از مفهوم تربيت و اشاره به شرايط مربي و مراحل تربيت کودک به تبيين راهکارهايي براي موفقيت والدين در اين امر خطير و سرنوشت ساز مي پردازد.
No image

جايگاه تفكر

No image

تفكر در خلقت

No image

تفكر در تاريخ

پر بازدیدترین ها

Powered by TayaCMS