دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

توصیه های اخلاقی آیت الله مکارم شیرازی به طلاب

No image
توصیه های اخلاقی آیت الله مکارم شیرازی به طلاب
حضرت آیت الله مکارم شیرازی با بیان نکاتی اخلاقی به طلاب، خواستار دوری از شتابزادگی و برخورد تند با جوانان شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازی،‌ امروز در آغاز درس خارج فقه خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد با بیان روایتی گفت: روحانیان و مبلغان باید در رفتار و کردار خود با مردم مدارا داشته باشند.
وی با بیان این که روحانیت در عرصه تبلیغ در معرض دیدگان همه قرار دارد، افزود: رفتار و منش روحانی در تبلیغ دین بسیار تاثیر گذار و مهم است، اگر مردم از مبلغ دین رفتاری متناسب با لباس آن روحانی ببینند، دین به درستی در جامعه معرفی خواهد شد.
این مرجع تقلید تصریح کرد: جوانان با توجه به شور جوانی خود ممکن است در برخورد با برخی از روحانیان رفتار تندی از خود نشان دهند؛ ولی هرگز این گونه رفتارها نباید در برخورد مبلغان با جوانان تاثیر بگذارد.
وی با بیان این که مدارا در همه امور ضروری است، افزود: اگر کسی در ارتباط با شما رفتار مناسبی از خود نشان نداد و در بسیاری از مواقع مزاحمت‌های زبانی و عملی ایجاد کرد، با هوشیاری با وی برخورد کنید و از شتابزدگی و تندی با وی دوری کنید.
 
 
منبع: www.rasanews.com
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS