دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

درس اخلاق

No image
درس اخلاق

درس اخلاق

شیخ احمد علاوه بر درس هاى رسمى حوزه، از استادان اخلاق حوزه نیز بهرهمند شد. اهمیت این مطلب را مى توان از توصیه هاى وى به طلاّب فهمید. او در توصیههاى خود به طلاّب مى گوید:

«اگر درس بخوانى و استاد اخلاق نداشته باشى، بسیار خطرناک است بر فرض آیت الله هم بشوى، نفس تو هم آیت الله مى شود آن وقت بیچاره مى شوى همان طور که به دکتر مى روى و دستور رژیم غذایى مى گیرى، باید پیش استاد بروى و دستور اخلاق بگیرى. باید استادى باشد که نزد وى بروى که باد کبر و غرور تو را خالى کند. فکر نکنى حالا که این کتابها را مى خوانى، به جایى رسیدهاى و حتماً مورد تأیید امام زمان(علیه السلام) قرار گرفته اى.

حضرت آیت الله حاج شیخ عبدالکریم حائرىمى فرمود: وقتى شخصى طلبه مى شود، نجس است و راه پاک شدن آن ذهاب ثلثان است باید استاد اخلاق بگیرد و خود را تزکیه کند و آن قدر تلاش کند و بجوشد تا دو ثلث او، یعنى صفات و اخلاق بد او بخار شود و از بین برود تا این که نتوان از او استفاده کردامّا مواظب باش گرفتار نااهل نشوى...».

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز توسط محقق ایرانی دانشگاه کالیفرنیا
آیت الله مکارم شیرازی؛جوانان قم را دریابید

آیت الله مکارم شیرازی؛جوانان قم را دریابید

قم عش آل محمد (ص) است، قم مرکز علمی شیعیان است، باید مراقب وسیله‌های دشمن در قم باشیم، نباید بگذاریم این شهر آسیب‌پذیر باشد.
No image

تمهیدات عید فطر

پر بازدیدترین ها

No image

مصلحت گرایان در راس خبرگان

«اکبر هاشمی رفسنجانی» رئیس دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری شد. این نتیجه در پی رقابت سختی میان دو جریان رادیکال و مصلحت اندیش در مجلس خبرگان به دست آمد
امروز در تاریخ

امروز در تاریخ

امروز چهارشنبه بیست و یکم شهریور ماه سال 1386 هجری شمسی ، مقارن است با بیست و نهم شعبان المعظم سال 1428 هجری قمری و برابر است با دوازدهم سپتامبر 2007 میلادی.
No image

تمهیدات عید فطر

Powered by TayaCMS