دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

شجاعت

No image
شجاعت

شجاعت

آیت الله بلادى در راه حفظ کیان اسلام از احدى نمى ترسید. با رضاخان قلدر به مبارزه برخاست و در مقابل استعمار بدون ترس و واهمه ایستادگى مى کرد. سید ابوالمحاسن بلادى فرزند ایشان مى گوید:

یکى از سخنرانى هاى ایشان در بوشهر بین جمعیت چند هزار نفرى در یکى از مساجد، در زمانى صورت گرفت که کشتى هاى جنگى انگلیس در لنگرگاه بوشهر براى شلیک و گلوله باران کردن بوشهر آماده بودند و فرماندار بوشهر از ایشان تقاضاى ختم مجلس را نمود.([39])

این قضیّه شجاعت این عالم مبارز را مى رساند که با وجود خطر بمباران توسط ناوهاى انگلیس مردم را علیه استعمار، مى شورانده است.

علاوه بر آنچه که ذکر شد مى توان به علاقه وافر ایشان به اهل بیت عصمت و طهارت(علیه السلام) و به ویژه حضرت امام حسین(علیه السلام) اشاره کرد.

شاهدان عینى نقل مى کنند: روضه ایشان در روز عاشورا چهار ساعت تمام به طول مى انجامید. ایشان در سخنرانى عاشورا ابتدا به بیان فلسفه عاشورا و رویدادهاى عاشورا مى پرداخته و سپس در رثاى جدّش امام حسین(علیه السلام)مدیحه سرائى مى کرد([40]) این مراسم همه ساله در منزل ایشان برگزار مى شد، وى علاوه بر ذوق شعرى به چند زبان خارجى از جمله عربى، لاتین، عبرى و اردو مسلّط بود. همچنین به خط کوفى و میخى آشنایى کامل داشت.

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز توسط محقق ایرانی دانشگاه کالیفرنیا
آیت الله مکارم شیرازی؛جوانان قم را دریابید

آیت الله مکارم شیرازی؛جوانان قم را دریابید

قم عش آل محمد (ص) است، قم مرکز علمی شیعیان است، باید مراقب وسیله‌های دشمن در قم باشیم، نباید بگذاریم این شهر آسیب‌پذیر باشد.
No image

تمهیدات عید فطر

پر بازدیدترین ها

No image

مصلحت گرایان در راس خبرگان

«اکبر هاشمی رفسنجانی» رئیس دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری شد. این نتیجه در پی رقابت سختی میان دو جریان رادیکال و مصلحت اندیش در مجلس خبرگان به دست آمد
ماده مخدری در  قالب آدامس

ماده مخدری در قالب آدامس

پان پراگ، ماده مخدری است که جدیدا در قالب آدامس وارد ایران شده است.
No image

تمهیدات عید فطر

امروز در تاریخ

امروز در تاریخ

امروز چهارشنبه بیست و یکم شهریور ماه سال 1386 هجری شمسی ، مقارن است با بیست و نهم شعبان المعظم سال 1428 هجری قمری و برابر است با دوازدهم سپتامبر 2007 میلادی.
Powered by TayaCMS