دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

جایگاه حقوق و کرامت انسانی در قرآن کریم در رشت بررسی شد.

No image
جایگاه حقوق و کرامت انسانی در قرآن کریم در رشت بررسی شد. جایگاه حقوق و کرامت انسانی در قرآن کریم در رشت بررسی شد.
جایگاه حقوق و کرامت انسانی در قرآن کریم با حضور اساتید حوزه علمیه و دانشگاه ظهر یکشنبه در رشت بررسی شد.
به گزارش خبرنگار مهر در رشت، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گیلان در مراسم آغاز به کاراین همایش گفت: کرامت انسانی یک اصل اساسی در حقوق اسلام است.
حجت الاسلام جمال یاری با اعلام اینکه اصل کرامت انسانی به عنوان کرامتی ذاتی است،افزود: کرامت با خود، حرکت، تعقل و به راه انداختن اندیشه و فن را به همراه دارد.
وی گفت: طبق نص قرآن کریم کسانی که تقوای بیشتری دارند از کرامت بیشتری برخوردارند و انسان‌ها باید با اعمال و رفتار پسندیده خود باعث آسایش و امنیت دیگران شوند.
این مقام مسئول در تبلیغات اسلامی گیلان همچنین، یکی از اصولی که پیامبرگرامی اسلام (ص)همواره بدان توجه خاص می کردند حق مردم (حق الناس) است، آنچنان که در آموزه های دینی آمده ، حق الهی قابل بخشش است اما حق الناس جزء به رضایت مردمان قابل بخشش نیست.
حجت الاسلام یاری ادامه داد: چنین مکتبی امروزه در مقابل انواع اتهام ها قرار گرفته است، در حالی که مسلمانان از دیرباز به دنبال تحقق حقوق اقلیت ها و حتی اقوام شکست خورده و در یک کلام حقوق بشر بوده اند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خاطر نشان کرد: استخراج و استنباط موازین پیشرفته و مدرن حقوق بشر در اسلام با عنایت به سنت و سیره رسول گرامی اسلام نه تنها جهان اسلام را در برخورد و مواجهه با مسائل مستحدثه جهانی توانا می سازد بلکه به عنوان، محک و معیاری در جهت تصحیح و تنقیح موازین حقوقی امروز، آن هم در عصر و دوره "جهانی سازی" و "دهکده جهانی" عمل می کند.
در پایان این همایش استاد حوزه و دانشگاه حجت الاسلام فرج الله هدایت نیا در "زمینه حقوق خانواده و زن و استاد حوزه و دانشگاه حجت الاسلام رحیم نوبهار در زمینه " نگاه حقوق انسانی دراسلام و مقایسه با دستاوردههای امروز بشر" سخنرانی کرد و به سئوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.
این همایش به همت اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان و کمیسیون حقوق بشرمنطقه سه کشوردر رشت برگزار شد.
منبع: خبرگزاری مهر

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS