دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

راه اندازی دانشگاه مجازی اسلامی

No image
راه اندازی دانشگاه مجازی اسلامی رئیس دانشگاه آزاد با تشریح مصوبات سیزدهمین نشست شورای اجرایی اتحادیه دانشگاه های جهان اسلام (FUIW) از ارزیابی کیفی و اعتبارسنجی دانشگاههای جهان اسلام و راه اندازی دانشگاه مجازی اسلامی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر عبدالله جاسبی در خصوص مصوبات سیزدهمین مجمع FUIW که در کوالالامپور مالزی برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: در گزارش دبیر کل آیسسکو پیرامون مسائلی نظیر نوسازی و توسعه سیستم دانشگاه، همکاری و تعامل دانشگاه های عضو، توسعه روندهای آموزش دانشگاهی در آینده، سازمان دهی کنفرانس ها، شرکت در فعالیت های اتحادیه نهادها و موسسات موازی و پروژه های تکمیلی توضیحاتی ارائه شد.
وی ادامه داد: همچنین با ارائه گزارش مالی اتحادیه، مشخص شد میزان هزینه ها از میزان درآمدها کمتر بوده است.
جاسبی با اشاره به پیشنهاد دانشگاه آزاد و تصویب پروژه دانشگاه مجازی اسلامی زیر نظر FUIW گفت: در مجمع عمومی اتحادیه، 15 عضو به عنوان هیئت امنا پیشنهاد شدند که چهار عضو دائم آن شامل دبیر کل اتحادیه، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه شارجه و دانشگاه اسلامی اوگاندا هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سایر اعضا را دانشگاه کویت، دانشگاه اسلامی امام محمد بن سعود عربستان، دانشگاه دولتی اقتصاد آذربایجان، دانشگاه اسلامی بین المللی مالزی، دانشگاه سنگال، دانشگاه کردوی آمریکا، بانک توسعه اسلامی، سازمان خیرین بین المللی اسلامی، صندوق وحدت اسلامی، دانشگاه عبدالمالک اسحادی و دانشگاه عیر حضوری قدس دانست و افزود: دانشگاه مجازی اسلامی تا پایان سال 2008 پذیرش دانشجو خواهد داشت.
رئیس شورای اجرایی اتحادیه دانشگاههای جهان اسلام با اشاره به تصویب پروژه کیفیت و اعتبار سنجی دانشگاهها گفت: 11 نماینده از آیسسکو، اتحادیه شورای اجرایی، دانشگاه کویت، دانشگاه بین المللی مالزی، دانشگاه اسلامی داکار، دانشگاه اسلامی هلند، بنیاد آموزش اسلامی، بانک توسعه اسلامی و ... مسئولیت ارزیابی دانشگاه های جهان اسلام را عهده دار شدند.
جاسبی خاطرنشان کرد: همچنین پروژه ای با عنوان تجاری سازی دانشگاههای اسلامی از سوی دانشگاه آذربایجان به منظور مشخص کردن کارآیی دانشگاهها و موسسات غیر دولتی که شهریه می گیرند، ارائه شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: تصویب جایزه FUIW برای مقالات تحقیقاتی، آکادمیک و دانشگاهی از دیگر دستاوردهای سیزدهمین اجلاس شورای اجرایی بود که در این رابطه چهار محقق دانشگاهی تقدیر شدند.
وی از عضویت 14 دانشگاه برای نخستین بار در اتحادیه دانشگاه های جهان اسلام خبر داد و گفت: این اعضا شامل دانشگاه امام صادق (ع)، کالج اسلامی مطالعات عالی جاکارتای اندونزی، موسسه آموزش عالی اینداس پاکستان، دانشگاه غیر حضوری سودان، دانشگاه اسلامی غزه فلسطین، دانشگاه محمود کشقاری قرقیزستان، دانشگاه علوم اسلامی لیبی، دانشگاه ملی مالزی، موسسه دارالحدیث مراکش، دانشگاه الحورای مراکش هستند.
دکتر جاسبی شرایط عضویت دانشگاه های اسلامی در FUIW را داشتن مجوز رسمی از آموزش عالی کشور و فعال بودن دانشگاه، دارا بودن دانشجوی مقطع تحصیلات تکمیلی و سایر پارامترهای علمی و پژوهشی دانست و گفت: FUIW بیش از 200 عضو دارد و بخشی از هزینه اتحادیه از طریق حق عضویت ها و بخشی از طریق آیسسکو وابسته به سازمان کنفرانس اسلامی تامین می شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: بحث و تبادل نظر پیرامون مسائلی نظیر برگزاری کرسی های نظریه پردازی در دانشگاه های جهان اسلام، برطرف کردن موانع علمی میان ملل اسلامی، جهانی شدن دانشگاه ها، چالش ها و چشم اندازهای آموزش عالی از دیگر برنامه های در دستور کار اجلاس سیزدهم بود که برای بررسی و تصویب در اجلاس چهاردهم مطرح شد.
جاسبی اضافه کرد: چهاردهمین اجلاس شورای اجرایی اتحادیه دانشگاه های جهان اسلام ماه مارس سال آینده در ریاض عربستان برگزار می شود.
منبع: مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

مراحل خلقت انسان

No image

شفاعت از دیدگاه قرآن

خبرگزاری فارس: شفاعت‌بی قید و شرط نیست و اصل شفاعت، شفاعت کننده و شفاعت‌شونده همه به اجازه و اذن خداوند است. علاوه بر آن، شفاعت‌شونده باید واجد شرایطی باشد که برخی از آنها ذکر شد و اگر کسی واجد شرایط نباشد مورد شفاعت قرار نمی‌گیرد; هر چند که همسر پیامبر باشد...
No image

زبان قرآن؛ ساختار و ویژگى‌‌ها

مقاله حاضر کوششى است مختصر و ناچیز در تحلیل ساختار زبان قرآن و ترسیم و تعریف خصوصیات آن که در دو محور تقدیم مى‌گردد: محور اول گزارش برخى از نظریه‌هاى مطرح در این باب همراه با بررسى اجمالى آنها و اختیار نظریه قابل دفاع‌تر است. محور دوم تصویر ویژگى‌هایى است که مجموعه آنها هویت زبان قرآن را مى‌شناساند و مرز آن را از سایر زبانها متمایز مى‌کند...

پر بازدیدترین ها

No image

مراحل خلقت انسان

No image

اعجاز ادبی قرآن مؤثرترین سلاح در برابر عملیات روانی مشرکان

خبرگزاری فارس: در این مقاله سعی بر آن است تا از منظر دیگری بر اعجاز قرآن بپردازد و از این طریق به اقناع مخاطب بپردازد. این نظرگاه اعجاز ادبی قرآن است...
No image

«جاهلیت» در قرآن‌

از کلمه «جاهلیت» در چهار سوره مدنى قرآن کریم یاد شده است: آل عمران، مائده، احزاب و فتح. جاهلیت در اصطلاح قرآنى از ریشه جهل به معنى سفاهت، دشمنى، غضب و سبک مغزى مشتق است نه از جهل به معناى نادانى و تباهى و سرگردانى...
No image

رابطه مهجوریت قرآن و مهجوریت اهل بیت(ع)

عمیق بودن قرآن و نیازمندی آن به تفسیر، معرّفی اهل بیت علیهم السلام به عنوان متخصّصان و کارشناسان شریعت، برای توضیح و تشریح کتاب آسمانی را ضروری می سازد و ضمیمه شدن اهل بیت به عنوان «ثقل اصغر» به «ثقل اکبر» در حدیث شریف ثقلین، در همین راستا صورت گرفته است...
No image

زبان قرآن؛ ساختار و ویژگى‌‌ها

مقاله حاضر کوششى است مختصر و ناچیز در تحلیل ساختار زبان قرآن و ترسیم و تعریف خصوصیات آن که در دو محور تقدیم مى‌گردد: محور اول گزارش برخى از نظریه‌هاى مطرح در این باب همراه با بررسى اجمالى آنها و اختیار نظریه قابل دفاع‌تر است. محور دوم تصویر ویژگى‌هایى است که مجموعه آنها هویت زبان قرآن را مى‌شناساند و مرز آن را از سایر زبانها متمایز مى‌کند...
Powered by TayaCMS