دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

امام صادق علیه‌السلام:

چیزی به قلب مؤمن زیان‌بارتر از زیاد خوردن نیست چرا که پرخوری قساوت قلب و تحریک شهوت از خود بجا می‌گذارد.
No image
امام صادق علیه‌السلام: بسم‌‌ الله‌ الرحمن‌ الرحیم
ستـایـش‌ مخصوص‌ خداست‌ کـه‌ شـب‌ را لبـاس‌ و خـواب‌ را آسایش‌‌ و روز را برای‌ جنبش قرار داد.
ای‌ خدا تو سزاوار هستی‌ که‌ مرا ازخوابگاهم‌ برانگیختی‌‌‌‌ و اگر می خواستی ابدی‌ قرار می دادی‌‌ آن‌ را حمـد کـه‌ دائم‌ و ابـدی اسـت‌ و خلایق‌ شمار آن‌ نتوانند.
ای‌‌ خدا ستایش‌ تو را سزد کـه‌ خلـق‌ کـردی و نیکو آراستی‌‌ و مقدر کـردی‌ وسـرنـوشتـی مقرر فرمودی‌‌‌ و تو میراندی و زنده‌ کـرد, ی بیمار کردی‌‌‌ و شفابخشیدی و سلامتی‌ دادی و مبتلا ساختی‌ و بر همه‌ عالم‌‌ حاکـم و بـر تمام‌ملک‌ متصرف‌ و محیط هستی‌.
ای‌ خدا تو را به‌ دعا می‌‌ خوانم‌ مانند کسـی که‌‌‌‌ وسیله او ضعیف‌ شده و کارش‌به بیچـارگـی‌ کشیده‌‌ و اجلش‌‌ نـزدیـک‌ شـده و آرزویـش در دنیا اندک‌ شده‌‌ وحاجتمندی‌اش‌ به رحمت‌ تـو بسیار شدت‌ یافته‌‌ و به سبب‌ کوتاهـی‌ در طاعت‌‌ حسرتش‌‌ بزرگ‌ و لغزشش بسیار است و بـا توبه‌‌‌ خالص‌ به ذات‌‌ تو روی‌ آورده است.
پس‌ درود بفرست‌‌ بر محمد خاتم‌ رسولانت و بر اهل‌ بیت‌ او که‌ پاکان‌ وپاکیزگـاننـد و شفاعت‌ محمد صلی‌ الله‌‌‌ علیه و آلـه را روزی‌ من‌‌‌ گردان ومرااز صحبت‌ او محروم‌ مگردان که‌ مهربانترین‌‌ مهربانان عالم‌ تو هستی‌.
بارخدایا در روز چهارشنبه‌ برای‌ مـن‌ چهـار چیز برآورده‌ فرما, مـرا درطاعـت‌ خـود نیرومند کن‌‌ و در عبادتت‌ با نشاط گـردان و در ثوابت‌ راغب‌‌‌ سازو از آنچه‌ موجـب عـذاب دردناک‌ توست‌ دور فرما که‌ تو راهرچه‌ خواهی‌ لطف‌ است‌.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

دفتر تجارتی    Business office

دفتر تجارتی Business office

در لغت دفتری که تاجر معاملات خود را ثبت نماید و از روی آن سود وی تعیین گردد را دفتر تجارتی گویند.
استثنائات اصل عدم قابلیت استناد به ایرادات در مقابل سند تجاری

استثنائات اصل عدم قابلیت استناد به ایرادات در مقابل سند تجاری

یکی از اصول حاکم بر اسناد تجاری، اصل غیر قابل استناد بودن ایرادات در مقابل سند تجاری می‌باشد طبق این اصل، اسناد تجاری به خودی خود معرّف طلب صاحب آن می‌باشند و روابط حقوقی که ممکن است بین امضاکنندگان و ظهرنویسان موجود باشد و ادّعاهایی که هر یک از آنها بر دیگری درباره معامله‌ای که به صدور سند تجاری منجر شده است، در حقوق صاحب سند تجاری، تأثیری ندارد و سند تجاری گردش کرده و از طرف دارنده اصلی به دیگری منتقل شده و یک سند مستقل از رابطه حقوقی اصلی است
No image

عقد شرکت (societe)

پر بازدیدترین ها

No image

اجازه در عقد فضولی

No image

معامله فضولی

No image

اعمال تجاری

No image

شرایط شکلی صدور برات

No image

پرداخت برات

Powered by TayaCMS