دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

روش تعامل با مردم

No image
روش تعامل با مردم

روش و اخلاق حضرت رسول اکرم(ص) در خارج ازمنزل اين بود که زبان خود را از غير سخنان لازم باز مي داشت و با مردم انس مي گرفت و آنان را از خود دور نمي کرد، بزرگ هر قومي را گرامي مي داشت و آن را بر ديگران حاکم مي ساخت، هميشه از مردم برحذر بود و خود را حفظ مي کرد و مي پائيد، بدون آنکه صورت از آنان بپيچد و يا بدخلقي کند، از اصحاب خود تفقد و دلجويي به عمل مي آورد و از مردم حالشان را مي پرسيد و هر کار نيکي را تحسين و تقويت مي کرد و هر کار زشتي را تقبيح مي نمود و کوچک مي شمرد و در همه امور ميانه رو بود، گاهي افراط و گاهي تفريط نمي کرد، از کار مردم غفلت نمي نمود مبادا آنان منحرف شوند و درباره حق کوتاهي نداشت و از آن هم تجاوز نمي کرد، اطرافيان آن حضرت از نيکان بودند و برترين آنان نزدش کساني بودند که مردم را بيشتر نصيحت کنند و بزرگترين ايشان کساني بودند که درباره برادران ديني بيشتر مواسات و خيرخواهي داشته باشند. (1) از انس بن مالک روايت شده که مرد اعرابي با رسول اکرم(ص) برخورد کرد و عباي آن حضرت را شديدا کشيد تا جايي که من ديدم به کنار گردن رسول الله اثر گذاشت، آنگاه گفت: اي محمد دستور بده از مال خدا که نزدت موجود است به من بدهند، حضرت رسول با خنده متوجه او شد و دستور داد به او چيزي بدهند.(2)

    ________________________

    1- معاني الاخبار، ج 1، ص 8 2- بحار الانوار، ج 16، ص 230

 

             روزنامه كيهان، شماره 21058 به تاريخ 24/2/94، صفحه 6 (معارف)

مقاله

جمع آوری و تدوین رسول غفارپور

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

مطلب مکمل

کتاب سازمان‌های مردم نهاد

کتاب سازمان‌های مردم نهاد

هدف کلی این تحقیق استخراج راهکارهای ممکن در ایجاد و تقویت زمینه‌های لازم نظارت سازمان‌های غیر دولتی بر تبلیغ و ترویج پیام دینی است؛ اهداف فرعی این تحقیق عبارتنداز: ترسیم وضعیت موجود سازمان‌های غیر دولتی فعال در حوزه فرهنگی‌دینی، شناخت نوع رابطه دولت و سازمان‌های غیر دولتی فعال در حوزه فرهنگی دینی در نظارت بر تبلیغ و ترویج پیام های دینی، شناخت نوع رابطه سازمان‌های غیر دولتی در امر نظارت بر تبلیغ و ترویج پیام‌های دینی با یکدیگر، شناخت موانع موجود در نظارت سازمان‌های غیر دولتی بر تبلیغ و ترویج پیام‌های دینی است.

جدیدترین ها در این موضوع

دفتر تجارتی    Business office

دفتر تجارتی Business office

در لغت دفتری که تاجر معاملات خود را ثبت نماید و از روی آن سود وی تعیین گردد را دفتر تجارتی گویند.
استثنائات اصل عدم قابلیت استناد به ایرادات در مقابل سند تجاری

استثنائات اصل عدم قابلیت استناد به ایرادات در مقابل سند تجاری

یکی از اصول حاکم بر اسناد تجاری، اصل غیر قابل استناد بودن ایرادات در مقابل سند تجاری می‌باشد طبق این اصل، اسناد تجاری به خودی خود معرّف طلب صاحب آن می‌باشند و روابط حقوقی که ممکن است بین امضاکنندگان و ظهرنویسان موجود باشد و ادّعاهایی که هر یک از آنها بر دیگری درباره معامله‌ای که به صدور سند تجاری منجر شده است، در حقوق صاحب سند تجاری، تأثیری ندارد و سند تجاری گردش کرده و از طرف دارنده اصلی به دیگری منتقل شده و یک سند مستقل از رابطه حقوقی اصلی است
No image

عقد شرکت (societe)

پر بازدیدترین ها

No image

شرایط شکلی صدور برات

No image

اداره تصفیه

No image

ارث طبقه ی دوم

No image

اعمال تجاری

No image

اراضی موات Dead lands

Powered by TayaCMS