دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رونمایی و نقد کتاب نقد تواریخ هرودوت

No image
رونمایی و نقد کتاب نقد تواریخ هرودوت
همزمان با رونمایی ترجمه «محمد بقایی» از کتاب «نقد تواریخ هرودوت»، این کتاب توسط «میرجلال‌الدین کزازی» و «رضا شعبانی» نقد و بررسی می‌شود.
 
به گزارش خبرنگار فارس، مراسم رونمایی و نقد همزمان کتاب «نقد تواریخ هرودوت» روز دوشنبه 11 شهریورماه در سرای اهل قلم برگزار می‌شود. این جلسه از ساعت 17 تا 19 در محل دائمی سرای اهل قلم واقع در خیابان انقلاب اسلامی، خیابان فلسطین جنوبی، کوچه خواجه‌نصیر، شماره 10برگزار می‌شود.                                                        در این مراسم «میرجلال‌الدین کزازی»، «رضا شعبانی»، «مرتضی ثاقب‌فر» و «سام محمودی» این کتاب را بررسی می‌کنند.                                                    
کتاب «نقد تواریخ هرودوت» توسط «اسپنسر» و «دی‌اسکالا» دو تن از استادان دانشگاه هارواردنوشته شده وتوسط انتشارات یادآوران منتشر شده است.                             «محمد بقایی» (ماکان) پیشتر به خبرنگار فارس درباره این کتاب، گفته بود: می‌توان این کتاب را پاسخی به اکاذیب و دروغ‌پراکنی‌های فیلم 300 در خصوص ملت ایران دانست. در این کتاب اثبات می‌شود که هرودوت بسیاری از مطالبی را که در کتاب تواریخ خود ذکر کرده جانبدارانه و مغرضانه است و تلاش او این بوده که قومیت و فرهنگ کشور خود را بسیار برتر از آنچه که است در برابر ایرانیان جلوه دهد.حسن این بررسی در این است که دیدگاه‌های هرودوت از سوی منتقدان معروف و پذیرفته‌شده در حوزه تاریخ کلاسیک یونان مورد بررسی و نفی قرار می‌گیرد.                                           
این مترجم تصریح کرد: تواریخ هرودوت نخستین کتاب تاریخی جهان هم به حساب می‌آید و گفته می‌شود حدود 20 سال صرف نگارش آن شده است. کتاب نقد تواریخ هرودوت توسط انتشارات مونارک در نیویورک منتشر شده که کار اصلی‌اش انتشار کتاب‌هایی در خصوص نقد آثار معروف جهان در حوزه فلسفه، ادبیات و تاریخ است.    
این استاد دانشگاه بیان داشت: من چند سال پیش بدون این که خبر داشته باشم بعدها بر اساس این کتاب فیلم سراسر تحریف 300 ساخته می‌شود، کتاب را ترجمه کردم و خوشحالم که پس از ساخته شدن فیلم این کتاب برای تنویر افکار عمومی منتشر می‌شود. این کتاب در دهه 90 میلادی نوشته شده است.
 
منبع: www.farsnews.ir
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

دفتر تجارتی    Business office

دفتر تجارتی Business office

در لغت دفتری که تاجر معاملات خود را ثبت نماید و از روی آن سود وی تعیین گردد را دفتر تجارتی گویند.
استثنائات اصل عدم قابلیت استناد به ایرادات در مقابل سند تجاری

استثنائات اصل عدم قابلیت استناد به ایرادات در مقابل سند تجاری

یکی از اصول حاکم بر اسناد تجاری، اصل غیر قابل استناد بودن ایرادات در مقابل سند تجاری می‌باشد طبق این اصل، اسناد تجاری به خودی خود معرّف طلب صاحب آن می‌باشند و روابط حقوقی که ممکن است بین امضاکنندگان و ظهرنویسان موجود باشد و ادّعاهایی که هر یک از آنها بر دیگری درباره معامله‌ای که به صدور سند تجاری منجر شده است، در حقوق صاحب سند تجاری، تأثیری ندارد و سند تجاری گردش کرده و از طرف دارنده اصلی به دیگری منتقل شده و یک سند مستقل از رابطه حقوقی اصلی است
No image

عقد شرکت (societe)

پر بازدیدترین ها

No image

شرایط شکلی صدور برات

No image

اداره تصفیه

No image

ارث طبقه ی دوم

No image

اعمال تجاری

No image

اراضی موات Dead lands

Powered by TayaCMS