دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نتیجه شناخت خدا

هر که خدا را شناخت سزاوار است که تنها بر او توکل کند. (غرر و درر آمدی- ط صیدا- ص 264- س 13.)
نتیجه شناخت خدا
نتیجه شناخت خدا

نتیجه شناخت خدا

قال امیرالمؤمنین (ع): «یَنبَغی لِمَنْ عَرَفَ اللهُ أنْ یَتَوکَّلَ عَلَیْه»

در کلمه دیگر فرمود هر که ایمانش قوی‌تر است توکل او بر خدا بیشتر است و هر که توکل او بر خدا بیشتر است خداشناس‌تر است و اعتماد در کارها بغیر خدا نداشته و تمام توجهش در کلیه امور بخدا باشد و کارش همه را به حق واگذارد و بالنتیجه تمام امور مشکل را خدا بر او آسان گرداند که فرمود: «من توکل علی الله ذلت له الصعاب».

و در نتیجه توکل همه کارش را بخدا تفویض کند و حضرت – علیه السلام- فرمود: «من فوض امره الی الله سدده» هر که کارش را به خدا مفوض کند خدا بحد کامل آن کار را محکم اساس گرداند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پناهنده Refugee

پناهنده Refugee

اصطلاح «پناهنده»، «پناهندگان» و «پناهندگی» از جمله اصطلاحاتی است که در نظام حقوق بشر بسیار متداول بوده و به کرات مورد استفاده قرار گرفته است.
الزام آور Binding

الزام آور Binding

اصطلاح «الزام‌آور» از جمله اصطلاحاتی است که در نظام حقوق بشر در ترکیب‌‌‌‌های مختلفی از جمله «معاهده الزام‌آور»
اعلامیه استقلال Declaration of Independence

اعلامیه استقلال Declaration of Independence

از جمله مهمترین تحولات مربوط به دوران اواخر عصر روشنگری، وقوع حوادث سیاسی و انقلاب‌های حقوق بشری و جنبش‌های آزادی خواهانه‌ای است که دست آوردهای حقوق و آزادی‌های فردی مهمی از آنها ناشی شده است.
No image

پروتکل Protocol

واژه «پروتکل» از جمله واژگانی است که در نام‌گذاری برخی از مهمترین اسناد حقوق بشری متعلق به نظام‌های بین المللی و منطقه‌ای حقوق بشری نیز به  کار گرفته شده است.
پروتکل اختیاری مربوط به میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی

پروتکل اختیاری مربوط به میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی

بی‌تردید میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی (1966)

پر بازدیدترین ها

No image

صلاحیت کیفری

No image

قرار تحقیقی

No image

مرور زمان اجرایی

Powered by TayaCMS