دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی صافی گلپایگانی؛ روحانیت در برابر فرقه های انحرافی موضع گیری کند.

No image
آیت الله العظمی صافی گلپایگانی؛ روحانیت در برابر فرقه های انحرافی موضع گیری کند.
حضرت آیت الله صافی گلپایگانی با اشاره به افزایش فعالیت برخی فرقه‌های انحرافی و مسموم کردن افکار جوانان،‌ خواستار حضور جدی روحانیت برای پاسخ‌گویی به این گونه انحرافات شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت‌الله لطف‌الله صافی گلپایگانی، پیش از ظهر امروز در دیدار مدیران و محققان کمیته‌های علمی مرکز مطالعات حوزه علمیه قم گفت: خودسازی و پاسخگویی به شبهات از اولویت‌های روحانیت در عصر حاضر است.
وی با اشاره به مسموم کردن فضای جامعه از سوی فرقه‌های باطل تصریح کرد: روحانیت باید با حضور جدی و قوی خود به فرقه‌ها و نحله‌ها باطل پاسخ گوید.
این مرجع تقلید نسبت به هجمه‌های وهابیت به شیعیان هشدار داد و اظهار داشت: روحانیت با شناسایی شبهات مطرح علیه شیعیان و مسلمانان که از سوی وهابیت و برخی از مسیحیان صورت می‌گیرد،‌ موضع‌گیری کند.
وی بر حفظ هویت دینی تاکید کرد و افزود: روحانیت به عنوان حافظان دین و اسلام باید در همه شرایط درپی حفظ هویت دینی باشند.
حضرت آیت الله صافی گلپایگانی بربیداری روحانیت در عصر کنونی پافشارد و خاطر نشان کرد: روحانیت هر چه در برابر هجمه‌های و حملات دشمنان شناخت بیشتر داشته باشد،‌ می‌تواند در برابر جریان‌های انحرافی به سرعت موضع‌گیری و از خود مقاومت نشان دهد.
وی یادآور شد: هم‌اینک برخی فرقه‌های انحرافی در پی مسموم کردن فضای جامعه و جوانان هستند و روحانیت نیز در این برهه حساس وظیفه دارد در برابر انحرافات ایستادگی کند و مانع از انحراف جوانان به سوی فرقه‌های باطل شود.
این مرجع تقلید، ذخایر علمی را برای کشور بسیار مهم قلمداد کرد و اظهار داشت: کشور ما از ذخایر علمی گرانبهای برخوردار است که باید این ذخایر علمی در عرصه‌های مختلف جهان به اثبات برسد.
 
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

آثار مال حرام

متن سخنرانی آثار مال حرام در موضوع حلال و حرام در این بخش قرار دارد.
No image

حکمت های جسمی و معنوی خوراک حلال

در این متن به حکمت های جسمی و معنوی خوراک حلال با موضوع حلال و حرام پرداخته شده است.
No image

حدود و ثغور برنامه های مالی در لسان روایات وسیره علما

در این متن به حدود و ثغور برنامه های مالی در لسان روایات وسیره علما با موضوع حلال و حرام پرداخته شده است.
No image

تعابیر روشن قرآن در مورد مال حرام و نامشروع

متن سخنرانی تعابیر روشن قرآن در مورد مال حرام و نامشروع در موضوع حلال و حرام در این بخش قرار دارد.
No image

تجارت حلال و حرام وباطن ملکوتی هرکدام

در این بخش متن سخنرانی با عنوان تجارت حلال و حرام وباطن ملکوتی هرکدام در موضوع حلال و حرام آورده شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

کسب حلال و پرهیز از حرام، شرط قبولی اعمال

متن سخنرانی کسب حلال و پرهیز از حرام، شرط قبولی اعمال در موضوع حلال و حرام در این بخش قرار دارد.
No image

حدود و ثغور برنامه های مالی در لسان روایات وسیره علما

در این متن به حدود و ثغور برنامه های مالی در لسان روایات وسیره علما با موضوع حلال و حرام پرداخته شده است.
No image

تاثیر مال حلال و حرام بر باطن انسان

در این بخش متن سخنرانی با عنوان تاثیر مال حلال و حرام بر باطن انسان در موضوع حلال و حرام آورده شده است.
No image

مال حرام ، صورت برزخی و نتایج اخروی آن

در این بخش متن سخنرانی با عنوان مال حرام ، صورت برزخی و نتایج اخروی آن در موضوع حلال و حرام آورده شده است.
No image

مستندات قرآنی وروایی برحدود حلال وحرام

در این متن به مستندات قرآنی وروایی برحدود حلال وحرام با موضوع حلال و حرام پرداخته شده است.
Powered by TayaCMS