دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

حوزه های علمیه نباید تبدیل به دانشگاه شوند.

No image
حوزه های علمیه نباید تبدیل به دانشگاه شوند.
رئیس حوزه علیمه امام رضا(ع) با بیان این که نباید در تحول حوزه افراط و تفریط شود، گفت: حوزه‌های علمیه شیعی هزار سال قدمت دارند و این امر نشان از بار علمی زیاد حوزه دارد که نباید این بار علمی تبدیل به دانشگاه شود.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، جشن عمامه‌گذاری طلاب حوزه علمیه امام رضا(ع) به دست آیت‌الله مجتبی تهرانی دیشب برگزار شد.                  
علی‌اکبر رشاد رئیس حوزه علیمه امام رضا(ع) در این مراسم گفت: ذات اجتهاد در حوزه‌های علمیه تحول است و مسئولان باید هوشیار باشند که این تحول به تبدل منجر نشود                                    .
رئیس پژوهشگاه فرهنگ واندیشه اسلامی افزود: حوزه‌های علمیه شیعی هزار سال قدمت دارند و این امر نشان از بار علمی زیاد حوزه دارد که نباید این بار علمی تبدیل به دانشگاه شود.                         
وی عنوان کرد: اساس هر تحول نظم منطقی است و به گفته رهبر معظم انقلاب این تحول باید با مدیریتی قوی دنبال شود که خدایی ناکرده از نظام علمی دیگر این تحول اقتباس نشود.                              
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان این که طلبه‌های نسل سوم انقلاب وام دار طلاب شهید هستند بیان داشت: حوزه علمیه امام رضا(ع) دارای 75 شهید بزرگوار است که نمونه بارز از یک الگو برای طلبه‌های امروز این حوزه مقدس هستند.                                
وی در پایان اظهار داشت: این خطر بزرگی است که 20 هزار روحانی هم اکنون ملبس نیستند و معمم نشده اند باید هرچه سریعتر این افراد به لباس مقدس روحانیت ملبس شود با این کارشان حوزه حفظ می‌شوند و غیر متخصص ها به بیان موعظه نمی‌پردازند.
 
 
منبع: www.farsnews.ir
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS