دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آغاز سال سی و شش

جشنواره به انتها رسید و تقریبا آنانی جایزه گرفتند که حقشان بود( به فهرست نامزدها کاری ندارم) از انچه گذشت، چیزی در خاطرم نماند جز یادداشت اقای مهدویان که برخی را آزرده کرد و باز عذرخواهی ایشان در یادداشتی بعد تر که نشانه معرفت و ادب او بود.
آغاز سال سی و شش
آغاز سال سی و شش

جشنواره به انتها رسید و تقریبا آنانی جایزه گرفتند که حقشان بود( به فهرست نامزدها کاری ندارم) از انچه گذشت، چیزی در خاطرم نماند جز یادداشت اقای مهدویان که برخی را آزرده کرد و باز عذرخواهی ایشان در یادداشتی بعد تر که نشانه معرفت و ادب او بود. دوست داشتیم در جشنواره از چند فیلم خوب دیگر مانند سهیلا شماره 17 هم یادی می شد که نشد. اما حرف مجری برنامه هفت جناب اقای افخمی در باب ترس برخی از دوارن از زحمت هواداران منافقین  در ان سوی مرز هیاهویی ایجاد کرد و عملا یک پاس گل به آنان بود پاسی انقدر دقیق که جنازه مسعود رجوی هم می توانست ان را وارد دروازه کند. اقای ایوبی در برنامه هفت مجری برنامه هفت  را به ترسو بودن متهم کرد که از هیاهوی چند ادم بی وطن و لاجرم بی هویت می ترسد و افخمی بر طبل شجاعت خود کوبید. دفاع جانانه اقای ایوبی از سینما را در برنامه هفت پسندیدم هر چند که گزاره هایش در باره برخی فیلم ها و حتی کیفیت جشنواره سی و پنجم با واقعیتی که لا اقل فیلمنوشت در ایام جشنواره  تجربه کرد جور در نیامد. تمام شد. اختتامیه جشنواره فجر مانند جشن روز سیزده به در می ماند. پایان تعطیلات است و اغاز واقعی سال جدید سینما. از خود اقای مهدویان شنیدم که می گفت ما سینماگران لباس های نوی خود را باید برای جشنواره بخریم. چون نوروز سینمای ایران است. شاید یکی از زیباترین و شیرین ترین لحظه های جشنواره امسال در نشست مطبوعاتی فیلم رگ خواب رقم خورد. زمانی که کاگردان با تلفن و از زابل با حضار سخن گفت چرا که  در حال ساخت فیلم بود.  انجا کارگردان غائب بود و خود سینما سخن می گفت: چه می گفت؟ که انچه واقعی است خود کار پر زحمت و مشقت بار سینما است و انچه می ماند زحمتی است که از نویسنده و کارگردان و تهیه کننده و بازیگر، صدا برادار، تصویر بردار و صحنه و لباس و گریم، تولید و تدارکات و تدوین و....... برای تک تک پلانهای خود می کشند.

آغاز سال سی و شش سینمای ایران( بعد از انقلاب را می گویم) مبارک باد. انشالله که هزار ساله شود و عاقبت به خیر.







منبع :فیلمنوشت



این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

درگذشت علامه فضل الله

درگذشت علامه فضل الله

علامه "سید‌محمد حسین فضل‌الله " مرجع عالی شیعیان در لبنان که بر اثر خونریزی شدید معده، امروز دار فانی را وداع گفت، در سال 1935م (1354ق) در نجف اشرف در خانواده روحانی دیده به جهان گشود.
برگزاری میزگرد مهدویت در حوزه علمیه زاهدان

برگزاری میزگرد مهدویت در حوزه علمیه زاهدان

مدرسه علمیه نرجس (س) زاهدان به مناسبت نیمه شعبان مراسم جشن و میزگرد علمی با موضوع مهدویت و انتظار فرج برگزار می کند.
آغاز نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم حوزه علمیه خواهران خراسان

آغاز نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم حوزه علمیه خواهران خراسان

نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم، ویژه اساتید و داوران مدارس علمیه خواهران استان های خراسان، فردا در مشهد آغاز به کار می کند.
جشنواره علامه حلی در انتظار معرفی معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم

جشنواره علامه حلی در انتظار معرفی معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم

با گذشته یک ماه از اعلام فراخوان دبیرخانه جشنواره علامه حلی،‌ هنوز زمان و چگونگی فراخوان این جشنواره از سوی دبیرخانه جشنواره اعلام نشده است.
ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.

پر بازدیدترین ها

درگذشت علامه فضل الله

درگذشت علامه فضل الله

علامه "سید‌محمد حسین فضل‌الله " مرجع عالی شیعیان در لبنان که بر اثر خونریزی شدید معده، امروز دار فانی را وداع گفت، در سال 1935م (1354ق) در نجف اشرف در خانواده روحانی دیده به جهان گشود.
Powered by TayaCMS