دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله مصباح یزدی؛ حجم شبهه افکنی ها نسبت به قرآن در تاریخ بی سابقه است

No image
آیت الله مصباح یزدی؛ حجم شبهه افکنی ها نسبت به قرآن در تاریخ بی سابقه است
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت:‌ شبهاتی که امروزه در دنیا علیه قرآن‌ کریم مطرح می‌شود، در طول تاریخ اسلام بی‌سابقه بوده است.
 
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی در همایش رونمایی از نرم‌افزار معجم ‌موضوعی قرآن ‌کریم که در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار داشت: در این زمان روحانیت وظیفه بسیار مضاعف و مهم‌تری نسبت به وظایفی که تمام علما در طول تاریخ داشته‌اند بر عهده‌ دارد، زیرا هیچ وقت علمای اسلام با چنین خطراتی مواجه نبوده‌اند.                                   
وی ادامه داد: در گذشته اگر اختلافی بود در معنای‌ آیه بود، اما هیچ کس نمی‌گفت که هر کس به فهم خود هر چه استنباط کرد درست است، اما امروز ترویج چنین شبهاتی بسیار نگران کننده است                .
آیت‌الله مصباح‌یزدی با بیان اینکه با وجود خوشحالی از اقبال مردم به قرآن، نگرانی از حیله‌های شیطانی که اساس قرآن را تهدید می‌کند وجود دارد، اضافه کرد: عجیب این است که در یک کشور اسلامی و بزرگ‌ترین پایگاه احیای قرآن چنین مطالبی بیان می‌شود.                            
وی تصریح کرد: کسانی که می‌گویند تاریخ مصرف احکام قرآن گذشته است و به ترویج این شبهات می‌پردازند، ضعیف‌النفس‌اند و می‌خواهند همرنگ جامعه زورمند و به اصطلاح پیشرفته دنیا باشند.                     
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) یادآور شد: آنها به دنبال آن هستند که حرفی بزنند که آمریکایی‌ها خوششان بیاید و به این اعتقاد دارند که باید به گونه‌ای حرف بزنند که آنها بپسندند.          
آیت‌الله مصباح‌یزدی با بیان اینکه اعتقاد به نزول قرآن از سوی خداوند برای بشریت دلیل بر مسلمان بودن نمی‌شود، تاکید کرد: مسلمان کسی است که به دستورات قرآن عمل کند و پیرو آن باشد.                
وی بیان داشت: خواندن قرآن با لحن و صوت خوب و تزیین خطوط آن اقدامی مناسب است، اما این موارد نباید جایگزین عمل به قرآن شود.           
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: خطر جدی برای قرآن این است که عده‌ای از مسلمانان آن را برای شرایط کنونی مناسب ندانسته و این کتاب الهی را راهگشا ندانند.
 
منبع: www.farsnews.ir
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

درگذشت علامه فضل الله

درگذشت علامه فضل الله

علامه "سید‌محمد حسین فضل‌الله " مرجع عالی شیعیان در لبنان که بر اثر خونریزی شدید معده، امروز دار فانی را وداع گفت، در سال 1935م (1354ق) در نجف اشرف در خانواده روحانی دیده به جهان گشود.
برگزاری میزگرد مهدویت در حوزه علمیه زاهدان

برگزاری میزگرد مهدویت در حوزه علمیه زاهدان

مدرسه علمیه نرجس (س) زاهدان به مناسبت نیمه شعبان مراسم جشن و میزگرد علمی با موضوع مهدویت و انتظار فرج برگزار می کند.
آغاز نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم حوزه علمیه خواهران خراسان

آغاز نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم حوزه علمیه خواهران خراسان

نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم، ویژه اساتید و داوران مدارس علمیه خواهران استان های خراسان، فردا در مشهد آغاز به کار می کند.
جشنواره علامه حلی در انتظار معرفی معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم

جشنواره علامه حلی در انتظار معرفی معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم

با گذشته یک ماه از اعلام فراخوان دبیرخانه جشنواره علامه حلی،‌ هنوز زمان و چگونگی فراخوان این جشنواره از سوی دبیرخانه جشنواره اعلام نشده است.
ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.
Powered by TayaCMS