دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برگزاری کارگاه علمی نظریه‌های انسان شناسی

No image
برگزاری کارگاه علمی نظریه‌های انسان شناسی پژوهشکده مردم شناسی با همکاری " دفتر پژوهش‌های فرهنگی" ، کارگاه علمی نظریه‌های انسان شناسی درباره اقوام ملی را از روز شنبه 17 آذرماه به مدت 2 روز در تالار اجتماعات پژوهشکده حفاظت و مرمت برگزار می کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی رضوانفر رئیس پژوهشکده مردم شناسی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اعلام این خبر طرح نظریه های نوین مردم شناسی با موضوع اقوام و انتقال تجربیات پژوهشگران داخلی و خارجی را از اهداف برپایی این همایش عنوان کرد.
دکتر سهیلا شهشهانی دبیر علمی این کارگاه نیز با اشاره به فروپاشی شوروی و شکل گیری اروپای جدید و عزیمت اقوام اروپای شرقی به اروپا، موضوع اقوام را از موضوعاتی خواند که از 15 سال پیش در اروپا به صورت جدی و در قالب نظریه پردازی انسان شناسی مطرح شده است.
در این کارگاه دو روزه موضوعاتی همچون: "تاریخ تحولات سیاسی اجتماعی آذری ها ایران در سده معاصر"، "روشها و عملکردهای قوم مدار: مهاجرت و هویت در آلماتی"، "ساختن جوامع بیگانه در فضاهای شهری امروز: یک نگرش انسان شناسانه از فرانسه"، " فرق بین اقوام، حداقل هایی که موجبات مشخص کردن هویت را فراهم می کنند" و "نظریه های فرهنگ و قومیت " در قالب سخنرانی مطرح خواهد شد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

منابع تاريخي زندگي پيامبر (ص)

منابع تاريخي زندگي پيامبر (ص)

معمولاً زندگي‌نامه‌ انسان‌هاي بزرگ تاريخ، آميخته با افسانه‌ها و خرافه‌هاست؛
زائرین و خادمان اربعین حسینی، مبلّغان دین خداوند

زائرین و خادمان اربعین حسینی، مبلّغان دین خداوند

حجت‌الاسلام والمسلمین «حسین انصاریان» در آستانه راهپیمایی اربعین حسینی(ع) یادداشتی درباره ارزش و اهمیت اربعین و حرکت عظیم مردم در زیارت حضرت سیدالشهداء(ع) در این روز نوشته و در خبرگزاری تسنیم منتشر شده که متن آن از نظر خوانندگان عزیز می‌گذرد.
چرایی تأکید امام حسن عسکری(ع) به زیارت اربعین

چرایی تأکید امام حسن عسکری(ع) به زیارت اربعین

پیشوای یازدهم شیعیان بقای شیعه را به زیارت اربعین امام حسین(ع) پیوند می‌دهند، زیرا نهضت امام حسین(ع) عامل بقا و حیات دین اسلام و مذهب شیعه است
توصیه‌های 8 گانه آیت‌الله سیستانی به زائران اربعین

توصیه‌های 8 گانه آیت‌الله سیستانی به زائران اربعین

در آستانه فرارسیدن اربعین، حضرت آیت‌الله سیستانی در نامه‌ای خطاب به زائران اربعین، توصیه‌های مهمی ارائه کرده‌اند.
اربعین است اربعین کربلاست هر طرف غوغایی از غم ها به پاست

اربعین است اربعین کربلاست هر طرف غوغایی از غم ها به پاست

احمد بن اسحاق یعقوبی»، در کتاب «تاریخ یعقوبی»، نامه‌ای را از «عبدا...بن عباس»، خطاب به یزید بن معاویه نقل کرده است.

پر بازدیدترین ها

Powered by TayaCMS