دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برگزیده فرهنگ قرآن منتشر شد.

No image
برگزیده فرهنگ قرآن منتشر شد.
نخستین مجلد از مجموعه برگزیده فرهنگ قرآن تالیف حجت الاسلام و المسلمین اکبر هاشمی رفسنجانی از سوی مرکز فرهنگ و معارف قرآن تهیه و به کوشش موسسه بوستان کتاب منتشر شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، «فرهنگ قرآن» بزرگ ترین معجم معنایی جامع از قرآن کریم است که با بیش از دو هزار موضوع اصلی و هزاران موضوع فرعی به وسیله پژوهشگران مرکز فرهنگ و معارف قرآن در حال تدوین است. این اثر در سی جلد ارائه خواهد شد. «برگزیده فرهنگ قرآن» در چهار جلد، خلاصه شده است؛ به این صورت که فیش ها، متن آیات وتوضیحات مربوط به برداشت ها حذف شده و تنها به شناسه ها ، نمایه ها و آدرس آیات اکتفا شده است.
هدف از این کار، آسان سازی بهره گیری و امکان حمل این اثر برای مبلغان واستادانی است که ناچارند در سفر یا هنگام تدریس از آن بهره گیرند.
جلد نخست این مجموعه دربردارنده مدخل آب تا ترور است.
ذیل مدخل استراق سمع آمده است:«استراق سمع به معنای پنهانی و دزدانه گوش دادن است. در این مدخل از واژه های «استرق»، «خطف الخطفه»، «سمع» و مشتقات آن استفاده شده است. از موارد آمده از این کلمه در قرآن می توان به استراق سمع جنیان، استراق سمع شیاطین، استراق سمع هدهد، جایگاه استراق سمع، کیفر استراق سمع و موانع استراق سمع اشاره کرد.»
اولین جلد از مجموعه برگزیده فرهنگ قرآن تالیف حجت الاسلام و المسلمین اکبر هاشمی رفسنجانی در 467 صفحه و با شمارگان 1500 نسخه برای نخستین بار در سال جاری از سوی مرکز فرهنگ و معارف قرآن تهیه و به همت موسسه بوستان کتاب منتشر شده است.
 
 
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

همسران از منظر قرآن

همسران از منظر قرآن

این آیه‌ى شریفه زن و شوهر را به منزله‌ى لباس براى یکدیگر دانسته است و روشن است که لباس داراى ویژگى‌هایى است که باید در زندگى و رابطه‌ى زن و شوهر متبلور باشد که به قسمتى از آن اشاره مى‌شود:
No image

شرط بقای نعمت

No image

ثبت عادات خوب به‌ جای بد

پر بازدیدترین ها

کودک و نیاز به محبّت

کودک و نیاز به محبّت

محبت از ضروری ترین نیازهای عاطفی فرزند در دوران کودکی است و بدون توجه به آن کودک به رشد عاطفی مناسب نایل نمی شود، این نیاز، برای کودک به شکلهای گوناگون قابل پاسخگویی است که می توان به بوسیدن کودک، در آغوش گرفتن، گفتن جملات زیبا و محبت آمیز، خریدن هدیه و اسباب بازی و... اشاره کرد.
No image

ثبت عادات خوب به‌ جای بد

No image

تقویت نماز در نوجوان‌

تقویت نماز در نوجوان‌ نقش الگوها در جذب‌ کو دکان و نوجوانان به نماز عبدالعظیم شکاری بادی ـ بخش هفتم و پایانی‌...
No image

راه حل برای تنها نبودن

No image

حجاب و عفاف

در این مقاله ، برآنیم آیه‌ی 59 سوره‌ی احزاب را مورد بررسی قرار داده و برخی از نکات پیرامون آن را که نتیجه ی مطالعه‌ی کتب تفسیری می‌باشد، به رشته‌ی تحریر در آوریم...
Powered by TayaCMS