دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آرامش در خانواده

No image
آرامش در خانواده

بیایید قیمت گنج‌ها و داشته‌های امروزمان را دریابیم و شکرگزار باشیم تا فردا با از دست دادن آنها نادم و پشیمان نشویم. که پشیمانی نه تنها سودی ندارد، بلکه حسرت و در نتیجه افسردگی و غم و اندوه‌های پایدار به دنبال دارد.

زندگی در اکنون

همان طور که گاهی امروز افسوس دیروز را می‌خوریم. مبادا فردا هم افسوس امروز را بخوریم. پس امروز را دریابید. چرا بعضی همیشه با خاطرات گذشته زندگی می‌کنند دیروز نیست. فردا نیست. امروز هست. دو نیست را فدای یک هست نکنید. امروز را با شادی و انرژی و موفقیت سپری کن که هم آینده ات توأم با شادی و موفقیت باشد. هم گذشته ات چون امروز برای فردا. دیروز دیگری است. امروز را در کنار همسر و عزیزان خود خوب دریابید تا در آینده افسوس هدر دادن انرژی عمر را نخورید. می‌گویند: پیران با گذشته زندگی می‌کنند و جوانان با آینده، زندگی را از کودکان بیاموزید که با حال زندگی می‌کنند. نه حسرت گذشته و نه حرص آینده در ذهن و زندگی جوان جایی ندارند. امروزت را که خوب دریابی و خوب بسازی و شاد و پرتلاش باشی فردایت نیز ساخته می‌شود.

خنده، کلید آرامش در خانواده

براساس تحقیقات و شواهد انجام گرفته، اثبات شده كه خنده مى‌تواند در رفع اختلالات روان پزشكى نظیر افسردگى، اضطراب و اختلالات رفتارى بسیار مفید و مؤثر باشد و تنش‌هاى موجود در افراد و هورمون‌هاى تشدید كننده و مولد اضطراب و افسردگى را به طور چشمگیرى كاهش دهد. خنده مى‌تواند تأثیر مثبت و خوبى را بر جاى بگذارد و در ایجاد روحیه شاداب تأثیرگذار باشد. بر اساس تحقیقات موجود كسانى كه در زندگى روزمره خود خندیدن را جایگزین عصبانیت و خشم سازند بیش از سایرین دچار موفقیت‌هاى مكرر مى‌شوند و احساس رضایتمندى بیشترى از زندگى خواهند داشت. نیاز به خندیدن و شاد بودن در كلیه افراد امرى ضرورى است و بهتر است كه به جاى خنده‌هاى مصنوعى به طرف خنده‌هاى واقعى كشیده شوند و از خندیدن‌هایى كه باعث تمسخر دیگران مى‌شود و غیر اخلاقى است پرهیز كنند. زیرا در غیر این صورت تنش‌هاى موجود و نتایج معكوس و نادرست در آنها افزایش مى‌یابد. همچنین تحقیقات دیگر حاكى از آن است که خندیدن بیماران مبتلا به افسردگى در صورتى كه درمان‌هاى دارویى و غیردارویى خود را ادامه دهند و به موقع مصرف كنند، شدت بیمارى را در آنها كاهش مى‌دهد. خندیدن در صورتى كه به موقع و در جاى خود به كار رود، متناسب و خوب است چرا كه در غیر این صورت زشت و ناپسند محسوب مى‌شود.

شوخ‌طبعی

شوخ طبعی از حُسن خلق است همانا بدین وسیله شادی و سرور را در قلب خود داخل می‌کنید. البته نباید در شوخی افراط کرد. مکان و زمان شوخی را باید در نظر داشت. شوخی نباید موجب تحقیر و تمسخر و توأم با توهین، غیبت و رنجش کسی شود. رسول خدا(ص) می‌فرماید: «من شوخی می‌کنم و اهل مزاح هستم اما حرف باطل و بیهوده نمی‌گویم» همچنین تصریح فرموده اند: کسی که مؤمنان را شاد کند همانا مرا شاد کرده و کسی که مرا شاد سازد همانا از سوی خداوند عهدی برای خویش گرفته است و چنین کسی در قیامت در امنیت و آسایش است (بحار ج ۷۴ ص ۴۱۳).

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.
حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز توسط محقق ایرانی دانشگاه کالیفرنیا
رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

جدا از تمرکز بسیاری از رسانه بر دیدار میان پادشاه عربستان و پاپ، گروه‌ها، جوامع و نهادهای دینی طی هفته ای که گذشت به بررسی سهم خود در بحران ایدز، زمینه های تازه همکاری، عرفان و رابطه علم و دین تمرکز کردند تا فصل تازه ای از دغدغه های معاصر خود را با بهره گیری از آموزه های دینی برطرف کنند .
محقق ایرانی دانشگاه اوهایو از مایع شکمبه گاو برق تولید کرد

محقق ایرانی دانشگاه اوهایو از مایع شکمبه گاو برق تولید کرد

گروه فناوریهای نوین: سلولهای سوختی میکروبی تولید شده از گاوها می توانند روزی به کمک بشر آمده و به عنوان منابع ارزشمند و جایگزین انرژی نظیر برق مورد استفاده قرار گیرند.
کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" منتشر شد

کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" منتشر شد

انتشارات دانشگاه کیمبریج کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" تألیف دانیل شاپیرو را روانه بازار نشر کرده است.

پر بازدیدترین ها

No image

حفظ هویت دینی

امروز در تاریخ

امروز در تاریخ

امروز چهارشنبه بیست و یکم شهریور ماه سال 1386 هجری شمسی ، مقارن است با بیست و نهم شعبان المعظم سال 1428 هجری قمری و برابر است با دوازدهم سپتامبر 2007 میلادی.
امروز در تاریخ

امروز در تاریخ

امروز شنبه هفدهم شهریور ماه سال 1386 هجری شمسی ، مقارن است با بیست و پنجم شعبان المعظم سال 1428 هجری قمری و برابر است با هشتم سپتامبر 2007 میلادی.
Powered by TayaCMS