دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برگزاری مسابقه وبلاگ نویسی طلاب خواهر حوزه علمیه اهواز در اسفند ماه

No image
برگزاری مسابقه وبلاگ نویسی طلاب خواهر حوزه علمیه اهواز در اسفند ماه خانم نیکی، معاون فرهنگی مدرسه علمیه خواهران الزهرا(س) اهواز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز گفت: با پیشرفت علم و فن‌آوری در جهان امروز، آشنایی طلاب با این علوم و فنون ضروری است.
وی به برگزاری مسابقه وبلاگ نویسی طلاب خواهر حوزه علمیه اهواز اشاره کرد و افزود: این مسابقه برای حضور فعال طلاب در عرصه دنیای مجازی اینترنت برگزار می‌شود.
خانم نیکی ادامه داد: طلاب علاقه مند به شرکت در این مسابقه تا پایان دی ماه فرصت دارند با تشکیل وبلاگ شخصی و درج مطالب سودمند در آن در این مسابقه شرکت کنند.
معاون فرهنگی مدرسه علمیه خواهران الزهرا(س) در ادامه اظهار داشت: در نیمه اسفند ماه سال جاری وبلاگ‌های شرکت کننده در این مسابقه مورد بررسی قرار می‌گیرد و در پایان اسفند نتایج این رقابت اینترنتی اعلام خواهد شد.
وی اینترنت را وسیله‌ای برای ارتباط آسان با دیگران دانست و تصریح کرد: از این راه می‌توان با افرادی که به آن‌ها دسترسی نداریم یا در مجالس ما شرکت نمی‌کنند، ارتباط برقرار کرد و آن‌ها را با فرهنگ ناب تشیع و آموزه های اسلامی آشنا کرد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.
حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز توسط محقق ایرانی دانشگاه کالیفرنیا
رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

جدا از تمرکز بسیاری از رسانه بر دیدار میان پادشاه عربستان و پاپ، گروه‌ها، جوامع و نهادهای دینی طی هفته ای که گذشت به بررسی سهم خود در بحران ایدز، زمینه های تازه همکاری، عرفان و رابطه علم و دین تمرکز کردند تا فصل تازه ای از دغدغه های معاصر خود را با بهره گیری از آموزه های دینی برطرف کنند .
محقق ایرانی دانشگاه اوهایو از مایع شکمبه گاو برق تولید کرد

محقق ایرانی دانشگاه اوهایو از مایع شکمبه گاو برق تولید کرد

گروه فناوریهای نوین: سلولهای سوختی میکروبی تولید شده از گاوها می توانند روزی به کمک بشر آمده و به عنوان منابع ارزشمند و جایگزین انرژی نظیر برق مورد استفاده قرار گیرند.
کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" منتشر شد

کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" منتشر شد

انتشارات دانشگاه کیمبریج کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" تألیف دانیل شاپیرو را روانه بازار نشر کرده است.
Powered by TayaCMS