دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دموکراسی دروغین عامل اهانت به ادیان است

No image
دموکراسی دروغین عامل اهانت به ادیان است نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت جدایی میان آزادی بیان و اهانت به مقدسات دینی میلیونها مؤمن در سراسر جهان، گفت: جوامعی که ادعای آزادی دارند به معنای حقیقی آن توجهی نمی کنند، چرا که دموکراسی آنها دروغین و آزادی آنها پوشالی است .
حجت الاسلام سید محمدرضا میرتاج الدینی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با آزادی بیان به عنوان توجیهی برای اهانت به مقدسات دینی تأکید کرد: آزادی بیان باید از اهانت به مقدسات تفکیک شود.
وی افزود: جهان دموکراسی و توسعه یافته باید به این عقلانیت برسد که تا مفهوم آزادی را از اهانت جدا نکند این مشکل رفع نخواهد شد.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: افرادی که دم از آزادی می زنند و به جای آن که با منطق و استدلال دیدگاههای خود را منعکس کنند ، مقدسات را مورد اهانت قرار می دهند تنها جاهلیت خود را به اثبات رسانده اند.
وی با اشاره به پخش فیلم فتنه توسط نماینده افراط گرای پارلمان هلند گفت: برخی از حرکات چون فیلم فتنه از سوی اروپا مشاهده می شود که طی آنها به قرآن و عقاید میلیونها مسلمان اهانت می شود، این اعمال ناشی از جاهلیت آنها است.
حجت الاسلام میرتاج الدینی با یادآوری اینکه در غرب به همان میزان که از آزادی بیان دفاع می شود به آزادی دینی بهایی داده نمی شود گفت: این پارادوکسی است که در جوامع غربی وجود دارد، اگر آنها آزادی را تعریف می کنند باید آزادی دینی را هم در کنار سایر انواع آزادی تعریف کنند.
وی یادآور شد: تنها یک دموکراسی دروغین و آزادی پوشالی است که حق حجاب را از دختران مسلمان دریغ کرده و حرکاتی ضد آزادی صورت می دهد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.
حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز توسط محقق ایرانی دانشگاه کالیفرنیا
رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

جدا از تمرکز بسیاری از رسانه بر دیدار میان پادشاه عربستان و پاپ، گروه‌ها، جوامع و نهادهای دینی طی هفته ای که گذشت به بررسی سهم خود در بحران ایدز، زمینه های تازه همکاری، عرفان و رابطه علم و دین تمرکز کردند تا فصل تازه ای از دغدغه های معاصر خود را با بهره گیری از آموزه های دینی برطرف کنند .
محقق ایرانی دانشگاه اوهایو از مایع شکمبه گاو برق تولید کرد

محقق ایرانی دانشگاه اوهایو از مایع شکمبه گاو برق تولید کرد

گروه فناوریهای نوین: سلولهای سوختی میکروبی تولید شده از گاوها می توانند روزی به کمک بشر آمده و به عنوان منابع ارزشمند و جایگزین انرژی نظیر برق مورد استفاده قرار گیرند.
کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" منتشر شد

کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" منتشر شد

انتشارات دانشگاه کیمبریج کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" تألیف دانیل شاپیرو را روانه بازار نشر کرده است.
Powered by TayaCMS