دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مطالعه ادیان و سنت‌های جهان در دانشگاه کوئینز

No image
مطالعه ادیان و سنت‌های جهان در دانشگاه کوئینز گروه دین و اندیشه: تا چند دهه گذشته بسیاری اعلام می‌کردند دین به سرعت در تمام ابعاد خود از جهان ناپدید می‌شود اما امروز دین زنده‌تر از گذشته بوده و در مقطع آموزشی مورد توجه بسیاری از دانشجویان و شخصیت‌های آکادمیک قرار دارد.
دانشگاه کوئینز دانشگاه غیر فرقه ای است که در استان اونتاریو، کانادا واقع شده و در نظرسنجی مک کلین یکی از بهترین دانشگاههای کانادا در سال 2007 توصیف شده که از سوی سازمان آموزش عالی تکمیلی در میان 100 دانشگاه برتر بین المللی جای گرفته است. این دانشگاه در سال 1841 به عنوان کالج کوئینز تأسیس و نخستین کلاس‌های آن از سال بعد با 13 دانشجو و دو استاد تشکیل شد.
دپارتمان مطالعات دینی دانشگاه کوئینز کانادا که دارای اعضا و دانشجویانی تحسین شده است، از حضور کارشناسان هندوستان، چین و خاورمیانه سود می برد و با دانشگاه‌های سراسر دنیا ارتباطهای تحقیقاتی برقرار کرده است.
علاوه بر تمرکز قوی این دانشگاه بر ادیان و فرهنگهای بزرگ دنیا، اساتید و دانشجویان همچنین بر چشم انداز معاصر دین در کانادا نیز تمرکز خاصی دارند. این دانشگاه با بودجه و حمایتهای دولتی راههای نفوذ ادیان بر سیاست عمومی کانادا و چگونگی تغییر چشم انداز دینی کانادا را در در سایه جهانی شدن و افزایش موج مهاجرتها مورد بررسی قرار می دهد.
منبع خبر:
خبرگزارى مهر

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.
حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز توسط محقق ایرانی دانشگاه کالیفرنیا
رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

جدا از تمرکز بسیاری از رسانه بر دیدار میان پادشاه عربستان و پاپ، گروه‌ها، جوامع و نهادهای دینی طی هفته ای که گذشت به بررسی سهم خود در بحران ایدز، زمینه های تازه همکاری، عرفان و رابطه علم و دین تمرکز کردند تا فصل تازه ای از دغدغه های معاصر خود را با بهره گیری از آموزه های دینی برطرف کنند .
محقق ایرانی دانشگاه اوهایو از مایع شکمبه گاو برق تولید کرد

محقق ایرانی دانشگاه اوهایو از مایع شکمبه گاو برق تولید کرد

گروه فناوریهای نوین: سلولهای سوختی میکروبی تولید شده از گاوها می توانند روزی به کمک بشر آمده و به عنوان منابع ارزشمند و جایگزین انرژی نظیر برق مورد استفاده قرار گیرند.
کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" منتشر شد

کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" منتشر شد

انتشارات دانشگاه کیمبریج کتاب " آیا دولت رفاه موجه است؟" تألیف دانیل شاپیرو را روانه بازار نشر کرده است.
Powered by TayaCMS