دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بیماریهای لثه عاملی برای بروز سکته است

No image
بیماریهای لثه عاملی برای بروز سکته است محققان دریافته اند، بیماریهای لثه نه تنها عاملی برای بروز انواع سکته هستند بلکه می توانند با بسیاری از بیماریها و عوارض دیگر نیز در ارتباط باشند.
براساس این گزارش ، این بیماریها می تواند موجب زایمان زودرس، تولد نوزادان کم وزن، پوکی استخوان،سرطان دستگاه گوارش و بیماری های تنفسی و حتی سردردهای طولانی و مزمن شود.
با توجه به اینکه 90 درصد افراد بالای 50 سال به بیماری های لثه مبتلا می شوند، در بسیاری موارد بی توجهی به درمان به موقع موجب از دست رفتن دندان ها وعدم توانایی جویدن کافی و مناسب غذا و همچنین فشار بیشتر به سایر قسمتهای دستگاه گوارش می شود.
همچنین در بسیاری موارد نیز التهاب و عفونتهای لثه که با بی توجهی همراه باشد، موجب نفوذ مواد مضر به داخل خون شده و با جریان خون به تمام بافتها به ویژه قسمتهای حساس مانند قلب و مغز منتقل شده و موجب بروز مشکلات شدیدتری خواهد شد

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد

بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد

به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، این بسته فرهنگی شامل 5 پوستر تزئینی با طرح هایی از اشعاری درباره حضرت مهدی (عج) از قیصر امین پور، دعای فرج و دعای نیمه شعبان است.
ترجمه «خلاصه تعالیم اسلام» نوشته علامه طباطبایی به ایتالیایی

ترجمه «خلاصه تعالیم اسلام» نوشته علامه طباطبایی به ایتالیایی

خبرگزاری فارس: کتاب «خلاصه تعالیم اسلام» اثر علامه محمدحسین طباطبائی به تازگی توسط انتشارات بین‌ا‌‌لمللی الهدی وابسته به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به زبان ایتالیایی ترجمه و منتشر شد.
ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.
حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از روابط عمومی جشنواره علامه حلی(ره)، حجت الاسلام زارعی، مدیر اداره امور پژوهشی طلاب حوزه علمیه قم و دبیر جشنواره علامه حلی در نشستی با مدیران اداره ساماندهی تحقیقات حوزه علمیه خواهران گفت
پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

همایش بین‌‌المللی گفت‌وگوی اسلام و مسیحیت که از روز پنجشنبه 13 دی ماه درطرابلس پایتخت لیبی آغاز شده‌بود، شب به کار خود پایان‌داد.
Powered by TayaCMS