دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مدعیان دروغین نباید فرصت تأثیرگذاری داشته باشند

No image
مدعیان دروغین نباید فرصت تأثیرگذاری داشته باشند مدعیان دروغین نباید فرصت تأثیرگذاری داشته باشند

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با تأکید بر اینکه ارتقاء آگاهیهای عمومی راهکار مقابله با ادعاهای دروغین است، برضرورت فعالیتهای پیشگیرانه برای جلوگیری از ظهور مدعیان دروغین تأکید کرد و گفت: باید با مقابله قاطع، فرصت تأثیرگذاری را از مدعیان گرفت.
آیت الله محمدعلی تسخیری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه گسترش بدعت و خرافات در واقع از بین بردن تفکر عقلی سالم و بازگشتن از اصول شریعت و بازگرداندن جامعه از مسیر متعادل است، اظهار داشت: این به معنای افتادن در دام شبهات و بدعتها است، بنابراین طبیعی است که باید حرکت سازنده ای داشته باشیم تا بتوانیم با این بدعتها مقابله کنیم.
وی با اشاره به اینکه باید مانع چنین انحرافاتی شویم و خرافات و بدعتها را که ضدعقلانیت هستند از بین ببریم، تصریح کرد: باید با آگاهی سازی و آگاهی دادن به توده های مسلمان، حرکت فعال علمای اسلامی و در حقیقت تعلیمات صحیح در ارتباط با مهدویت از مدعیان دروغین مهدویت بکاهیم.
دبیرکل مجمع بین المللی تقریب مذاهب اسلامی با تأکید بر اینکه مردم باید به سوی مراجع تقلید و به علمای آگاه جهان اسلام بروند، افزود: خود مردم نیز باید مطالعه و پژوهش کنند و فعالیت هر شخص مدعی را نشنوند و از ادعاهای دروغین برحذر باشند.
وی با اشاره به اینکه مدعیان دروغین که امروز در ایران، عراق و جاهای دیگر فعالیت می کنند افزایش یافته اند، گفت: به اینها نباید فرصت تأثیرگذاری داد.
آیت الله محمدعلی تسخیری با بیان اینکه مسئولان باید بر اساس موازین اسلامی عمل و از این حرکتها و خرافات به هر نحوی جلوگیری کنند، اظهار داشت: رادیو، تلویزیون ملی، رسانه های گروهی و همه دستگاههای مرتبط باید در زمینه فعالیت مدعیان دروغین هوشیار باشند و زمینه هرگونه فعالیت آنها را از بین ببرند.

منبع:
خبرگزاری مهر

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS