دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کتاب اسلام کی عقاید منتشر شد

No image
کتاب اسلام کی عقاید منتشر شد
رسا، سرویس فرهنگی ـ کتاب اسلام کی عقاید نوشته اخلاق حسین پکهناری از سوی مجمع جهانی اهل بیت(ع) منتشر و در دهمین همایش کتاب سال حوزه به عنوان یکی از برگزیدگان انتخاب شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، اخلاق‌حسین پکهناری، در سال1970م در هند متولد شد و تحصیلات وی لیسانس و خارج فقه و اصول است. وی در زمینه مهدویت و زبان ادبیات عربی مطالعات تخصصی داشته و از محضر استادانی چون آیت‌الله وحید خراسانی و حجج‌اسلام احمد عابدی و حیاتی بهره برده است. از آثار وی می‌توان به چشم‌اندازی به حکومت امام مهدی(عج) و در انتظار ققنوس اشاره کرد.
کتاب سه جلدی اسلام کی عقاید، ترجمه اردوی«عقاید الاسلام من القران الکریم» مرحوم علامه عسکری است.
انتخاب موضوع تایر‌گذاری همچون عقاید برای ترجمه و تسلط مترجم بر موضوع یاد شده و بر ترجمه از ویژگی‌های بارز اثر حاضر است.
در این کتاب پس از تفسیر آیه میثاق«الست بربکم» به تفسیر الاه در آیات قرآن پرداخته و در ادامه اصناف مخلوقات خداوند که ذکر آنها در قرآن آمده همچون ملائکه، آسمان، زمین، جنبندگان، جن، شیاطین و انسان را شرح و تفسیر کرده است.
مفهوم رب و این‌که رب العالمین کیست و انواع هدایت رب العالمین برای مخلوقاتش چگونه خواهد بود در این کتاب آمده است.
معنای نبی، رسول و وصی و اخبار انبیا و اوصیا در کتب آسمانی و در سیره و تاریخ بحث بعدی این اثر است.
مواقف مختلفی چون دنیا و آخرت، مرگ و قبر، محشر، بهشت و جهنم به عنوان مواقف جزای عمل مورد تفسیر قرار گرفته است.
شفاعت، حبط عمل، اسمای رب، مشیت الهی، بداء، جبر و تفویض، قضا و قدر و تفسیر آیات مربوط به حضرت آدم، نوح، هود، صالح، ابراهیم، یعقوب، شعیب و پیامبران دیگر مباحثی است که نویسنده به آنها پرداخته است.
در پایان کتاب به عصر فترت و معنای آن پرداخته شده و پدران پیامبر اسلام(ص) در این عصر به شکلی محققانه مورد بررسی قرار گرفته است.
گفتنی است، مجموعه سه جلدی«اسلام کی عقاید» نوشته اخلاق‌حسین پکهناری، در 1025 صفحه از سوی مجمع جهانی اهل بیت(ع) منتشر و یکی از برگزیدگان دهمین همایش کتاب سال حوزه شده است.
 
منبع:

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد

بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد

به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، این بسته فرهنگی شامل 5 پوستر تزئینی با طرح هایی از اشعاری درباره حضرت مهدی (عج) از قیصر امین پور، دعای فرج و دعای نیمه شعبان است.
ترجمه «خلاصه تعالیم اسلام» نوشته علامه طباطبایی به ایتالیایی

ترجمه «خلاصه تعالیم اسلام» نوشته علامه طباطبایی به ایتالیایی

خبرگزاری فارس: کتاب «خلاصه تعالیم اسلام» اثر علامه محمدحسین طباطبائی به تازگی توسط انتشارات بین‌ا‌‌لمللی الهدی وابسته به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به زبان ایتالیایی ترجمه و منتشر شد.
ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.
حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از روابط عمومی جشنواره علامه حلی(ره)، حجت الاسلام زارعی، مدیر اداره امور پژوهشی طلاب حوزه علمیه قم و دبیر جشنواره علامه حلی در نشستی با مدیران اداره ساماندهی تحقیقات حوزه علمیه خواهران گفت
پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

همایش بین‌‌المللی گفت‌وگوی اسلام و مسیحیت که از روز پنجشنبه 13 دی ماه درطرابلس پایتخت لیبی آغاز شده‌بود، شب به کار خود پایان‌داد.

پر بازدیدترین ها

Powered by TayaCMS