دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

گفتگوی بین دینی در ژنو بررسی می شود

No image
گفتگوی بین دینی در ژنو بررسی می شود
بیش از 166 نفر از رهبران دینی، شخصیتهای آکادمیک و سایر شخصیتهای برجسته از کشورهای مختلف جهان امروز چهارشنبه 30 سپتامبر (8 مهرماه) در همایش بین‌ادیان پادشاه عربستان در ژنو سوئیس شرکت می‌کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، براساس اظهارات دکتر عبدالله الترکی دبیرکل انجمن جهانی مسلمانان هدف اصلی این همایش گسترش ارزشهای بشری است که در تمام ادیان وجود دارد.
وی گفت: این امر ادیان را ترغیب می‌کند که به صورت مشترک برای رفع مشکلات مبرم بشری چون فقر، خشونت در خانواده، اعتیاد، تروریسم و نقش حقوق بشر همکاری کنند.
انتظار می‌رود امروز هانس رادولف مرز رئیس جمهوری سوئیس این همایش را با حضور رهبران دینی، شخصیتهای آکادمیک و متفکران کشورهای مختلف افتتاح کند.
این همایش بین‌المللی چهارمین همایشی است که با هدف ترویج گفتگوی بین ادیان توسط پادشاه عربستان برگزار می‌شود.
منبع :
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد

بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد

به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، این بسته فرهنگی شامل 5 پوستر تزئینی با طرح هایی از اشعاری درباره حضرت مهدی (عج) از قیصر امین پور، دعای فرج و دعای نیمه شعبان است.
ترجمه «خلاصه تعالیم اسلام» نوشته علامه طباطبایی به ایتالیایی

ترجمه «خلاصه تعالیم اسلام» نوشته علامه طباطبایی به ایتالیایی

خبرگزاری فارس: کتاب «خلاصه تعالیم اسلام» اثر علامه محمدحسین طباطبائی به تازگی توسط انتشارات بین‌ا‌‌لمللی الهدی وابسته به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به زبان ایتالیایی ترجمه و منتشر شد.
ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.
حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از روابط عمومی جشنواره علامه حلی(ره)، حجت الاسلام زارعی، مدیر اداره امور پژوهشی طلاب حوزه علمیه قم و دبیر جشنواره علامه حلی در نشستی با مدیران اداره ساماندهی تحقیقات حوزه علمیه خواهران گفت
پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

همایش بین‌‌المللی گفت‌وگوی اسلام و مسیحیت که از روز پنجشنبه 13 دی ماه درطرابلس پایتخت لیبی آغاز شده‌بود، شب به کار خود پایان‌داد.

پر بازدیدترین ها

No image

حفظ هویت دینی

No image

در قم برگزار شد؛

امروز در تاریخ

امروز در تاریخ

امروز چهارشنبه بیست و یکم شهریور ماه سال 1386 هجری شمسی ، مقارن است با بیست و نهم شعبان المعظم سال 1428 هجری قمری و برابر است با دوازدهم سپتامبر 2007 میلادی.
Powered by TayaCMS