دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دوره های آزاد آموزشی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران برگزار می شوند

No image
دوره های آزاد آموزشی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران برگزار می شوند
مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در نیمسال اول سال تحصیلی 89- 88 نیز دوره‌های آزاد آموزشی خود را برگزار می‌کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، در این نیمسال تحصیلی شنبه دکتر سید مصطفی محقق‌داماد شرح اشارات و تنبیهات ( ادامه از ترم‌های قبل) را ارائه می‌کند.
یکشنبه دکتر سروش دباغ بازخوانیِ "درباره یقین" ویتگنشتاین ( دوره جدید) را به بحث می‌گذارد. دکتر شهین اعوانی هم کانت: دین در محدوده عقل (دوره جدید) را مطرح می‌کند. دکتر محمدحسن شفیعیان هم بررسی و شرح رسائل توحیدیه تألیف علامه محمدحسین طباطبایی (دوره جدید) را تدریس می‌کند.
دوشنبه نیز دکتر بابک عالیخانی آشنایی با جاویدان خرد را ارائه می‌کند. فقط کسانی که در این درس در ترم‌های قبل شرکت داشته‌اند می‌توانند در این دوره ثبت‌نام کنند. دکتر سید احمد قائم‌مقامی نیز ادیان ایران باستان (کلیات) ارائه می‌کند که ادامه مطالب از ترم قبل است. دکتر غلامحسین ابراهیمی دینانی هم به سیاق این چند سال در دوشنبه دفتر عقل و آیت عشق  را ارائه می‌کند.
سه‌شنبه دکتر بهزاد سالکی فلسفه دین را ارائه می‌کند که این درس ادامه مطالب ترم‌های قبل است. دکتر محمدحسن شفیعیان نیز مبانی عرفان عملی را بر اساس متن کتاب منازل السائرین خواجه عبدالله انصاری هروی (ادامه از ترم‌های قبل) درس می‌دهد. دکتر سید محمود یوسف‌ثانی نیز نهایة الحکمة را تدریس می‌کند.
منوچهر صدوقی‌سها نیز چهارشنبه‌ها شرح جدید منظومه سبزواری را در ادامه مطالب ترم قبل ارائه می‌کند. در این روز تحقیق در هرمنوتیک قرآن هم از سوی وی ارائه می‌شود. عاقبت آنکه سید محمد موسوی آشنایی با فلسفه اسلامی را در دوره جدید درس می‌دهد.
منبع:

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

No image

آسیب شناسی نظری، عملی و مدیریتی از عوامل ارتقاء کیفی فعالیتهای دینی است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ضرورتها و راهکارهای تبلیغ و اطلاع رسانی دینی را یادآور شد و ضمن تشریح آسیبهای نظری، عملی و مدیریت تبلیغ، بر چگونگی شکل گیری روش تبلیغ به منظور تأثیر گذاری تأکید کرد و گفت: رفع نواقص در شبکه بزرگ تبلیغ به حضور گسترده نسل جوان منتهی می شود.
آموزشکده های فنی و حرفه ای کشور به دانشگاه ارتقاء می یابد

آموزشکده های فنی و حرفه ای کشور به دانشگاه ارتقاء می یابد

قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در امور استانها گفت: به زودی تمامی آموزشکده های فنی و حرفه ای کشور تحت عنوان دانشگاه امام عصر(عج)ساماندهی شده و از سطح آموزشکده به دانشگاه ارتقاء می یابند.
Powered by TayaCMS