دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

امسال 419 مجوز نشر قرآن صادر شد

No image
امسال 419 مجوز نشر قرآن صادر شد مدیر کل دفتر نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم سازمان دارالقرآن با اعلام اینکه امسال 419 مجوز نشر قرآن صادر شد، گفت: بر اساس این مجوزها، 6 میلیون و 641 هزار و 700 جلد قرآن منتشر شده است.
حسن تفکری مدیر کل دفتر نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم سازمان دارالقرآن در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه طی سال گذشته 19 هزار و 663 جزء قرآن تصحیح شد، اظهار داشت: با توجه به اینکه برخی از قرآنها دارای چند جزء است یا سوره انعام 1 جزء و نیم است و یا تنها برخی از سوره ها را در بر می گیرد، از این رو برای محاسبه از جزء استفاده می شود.
وی تعداد مجوزهای چاپ را 677 مجوز در شمارگان 11 میلیون و 426 هزار و 400 جلد اعلام و تصریح کرد: تعداد مجوزهای توزیع نیز 419 مجوز بوده که در 6 میلیون و 641 هزار و 700 منتشر شده اند .
مدیر کل دفتر نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم تعداد غلطها از قرآنهای تصحیح شده را 14 هزار و 977 مورد عنوان کرد .
حسن تفکری در ادامه یاد آور شد: چاپ 75 هزار و 200 هزار جلد قرآن کریم از مستقل اقدامات دفتر بوده است که از این تعداد بیش از 50 درصد به صورت رایگان در مناطق محروم توزیع شد و بقیه زیر قیمت و یا به قیمت تمام شده در سطح کشور توزیع شدند.
مدیرکل دفتر نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم افزود: حدود 12 قرآن دیجیتالی ( شبیه واکمن) با توجه به سفارشاتی که داشتیم نیز توزیع شد.
منبع:مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

روضه وفات حضرت خدیجه (س)

ذکر مصیبت متفرقه با موضوع وفات حضرت خدیجه(س)
No image

منزلت خدیجه (علیها السلام) هنگام مرگ

ذکر مصیبت متفرقه با موضوع منزلت خدیجه(علیها السلام) هنگام مرگ
No image

روضه با موضوع مقام حضرت خدیجه (سلام الله علیها)

ذکر مصیبت متفرقه با موضوع مقام حضرت خدیجه(سلام الله علیها)
No image

قصیده دعبل خزاعی در مظلومیت اهل بیت (ع)

ذکر مصیبت متفرقه با موضوع قصیده دعبل خزاعی در مظلومیت اهل بیت(ع)
No image

روضه خوانی امام زمان (ع)

ذکر مصیبت متفرقه با موضوع روضه خوانی امام زمان(ع)

پر بازدیدترین ها

No image

قصیده دعبل خزاعی در مظلومیت اهل بیت (ع)

ذکر مصیبت متفرقه با موضوع قصیده دعبل خزاعی در مظلومیت اهل بیت(ع)
No image

روضه با موضوع داغدار بودن حضرت مهدی (عج)

ذکر مصیبت متفرقه با موضوع داغدار بودن حضرت مهدی(عج)
No image

روضه العطش جبرئیل بر حضرت آدم (ع)

ذکر مصیبت متفرقه با موضوع روضه العطش جبرئیل بر حضرت آدم(ع)
No image

منزلت خدیجه (علیها السلام) هنگام مرگ

ذکر مصیبت متفرقه با موضوع منزلت خدیجه(علیها السلام) هنگام مرگ
No image

روضه توسل به صاحب الزمان (عج)

مریض که قدرت حرکت ندارد باز یکی بالای سرش باشد لیوان آب به او بدهد دوا را بدهد دستش و بگذارد دهانش می گوید برادر عیالم مردی بود که وضع مالی او خوب بود ماشین هم داشت قضیه در قم اتفاق افتاده بود.
Powered by TayaCMS