دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

«مجموعه‌ی اشعار» شمس لنگرودی به چاپ رسید.

No image
«مجموعه‌ی اشعار» شمس لنگرودی به چاپ رسید.
به گزارش خبرنگار بخش کتاب خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، «رفتار تشنگی» (1355)، «در مهتابی دنیا» (1363)، «خاکستر و بانو» (1365)، «جشن ناپیدا» (1367)، «قصیده‌ی لبخند چاک چاک» (1369)، «نت‌هایی برای بلبل چوبی» (1379)، «پنجاه و سه ترانه‌ی عاشقانه» (1383)، «باغبان جهنم» (1383) و «ملاح خیابان‌ها» (86)، مجموعه‌های منتشرشده‌ی این شاعرند، که در این مجموعه آمده‌اند.
«مجموعه‌ی اشعار» شمس لنگرودی در 826 صفحه به تازگی از سوی انتشارات نگاه منتشر شده است، که به گفته‌ی ناشر، تا دو هفته‌ی دیگر توزیع خواهد شد.
زندگی‌نامه‌ی شمس لنگرودی از مجموعه‌ی «تاریخ شفاهی ادبیات معاصر ایران» با سرپرستی محمدهاشم اکبریانی نیز چندی پیش از سوی نشر ثالث منتشر شد.
رمان «شکست‌خوردگان را چه کسی دوست دارد؟» او هم چند ماه است که از سوی انتشارات آهنگ دیگر در انتظار کسب مجوز نشر به سر می‌برد.
http://www.isna.ir/
 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

ابتلای به بلا وسیله تقرب الی الله

هيچ چيز مثل بلاي خداوند و آنچه خداوند از بالا مي فرستد نمي تواند انسان را اصلاح كند؛ لذا خداوند متعال بيشترين كساني كه مبتلایشان كرده است انبياي الهي بوده اند.
No image

ائمه، حقيقت صراط مستقيم

No image

بلند همتي

Powered by TayaCMS