دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

در خدمت استاد

No image
در خدمت استاد

حضرت اقای سید نعمت الله جزایری ,,,در بیان خاطرات خود می فرماید:

«من در وقت تألیف (بحار الانوار) شب و روز در خدمتش بودم و در حل بعض احادیث مشکله با همدیگر مباحثه مى نمودیم، بلکه بعض اوقات ایشان مرا از عالم خواب بیدار مى کرد و درباره حل بعضى احادیث مراجعه مى نمود.([1]) به خاطر کمک به وى شبها در اتاقش مى خوابیدم. او با من بسیار مزاح مى کرد و مى خندید تا از مطالعه خسته نشوم، ولى با همه اینها هرگاه مى خواستم نزدش حضور یابم از شدت هیبت و عظمت وى دلم چنان مى تپید که مدتى پشت در مى ایستادم تا به حالت عادى باز گردم.»([2])

توقف در خانه ناخداى فرزانه دریاهاى نور چهار سال به درازا کشید. اندک اندک مدرسه اى که میرزا تقى دولت آبادى بنیاد نهاده بود تکمیل شد و سید نعمت الله در آن مرکز علمى به تدریس پرداخت.([3])



[1] - چکیده اى از زندگانى عقبرى، فقه و حدیث سید جزایرى، سید طبیب جزایرى7 ص14.

[2] - کشف الاسرار، ج1، ص49.

[3] - نابغه فقه و حدیث، ص12.

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

No image

ابتلای به بلا وسیله تقرب الی الله

هيچ چيز مثل بلاي خداوند و آنچه خداوند از بالا مي فرستد نمي تواند انسان را اصلاح كند؛ لذا خداوند متعال بيشترين كساني كه مبتلایشان كرده است انبياي الهي بوده اند.
No image

ائمه، حقيقت صراط مستقيم

No image

بلند همتي

Powered by TayaCMS