دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

روحانیون مسلمان و مسیحی بریتانیا

No image
روحانیون مسلمان و مسیحی بریتانیا همایش سالانه روحانیون مسلمان و مسیحی بریتانیا برگزار می‌شود.
دومین همایش سالانه ائمه جمعه و کشیشان مسیحی طی روزهای 28 و 29 نوامبر ( 7 و 8 آذر ماه) در شهر هرتفوردشایر، بریتانیا برگزار می‌شود.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کریسشن مسلم فروم، این همایش با هدف برقراری روابط ملی، منطقه ای و محلی میان ائمه جمعه و کشیشان مسیحی برگزار می‌شود تا الگویی از گفتگوی مؤثر اسلام و مسیحیت را ترویج کنند.
به اشتراک گذاشتن روش‌های هدایت معنوی مورد استفاده ائمه جمعه و روحانیون مسیحی در بافت‌های مدرن و بین دینی از جمله اهداف این همایش تلقی می‌شود.
اسقف آنجلوس از کلیسای ارتدکس قبطی و فؤاد نهدی از کالج اسلامی دو سخنران اصلی این همایش هستند .

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
Powered by TayaCMS