دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

راه‌اندازی پژوهشکده علوم و فناوری فضا در دانشگاه شهید بهشتی

No image
راه‌اندازی پژوهشکده علوم و فناوری فضا در دانشگاه شهید بهشتی موافقتنامه ساخت و تجهیز پژوهشکده نوع سوم علوم و فناوری فضا میان دانشگاه شهید بهشتی و سازمان فضایی ایران منعقد شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، این موافقتنامه 26 اسفند 86 با هدف ساخت و تجهیز پژوهشکده نوع سوم علوم و فناوری فضا برای انجام فعالیت تحقیقاتی در حوزه فضا به امضاء احمد شعبانی سرپرست دانشگاه شهید بهشتی و احمد طالب‌زاده معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان فضایی ایران رسید.
بر اساس این توافقنامه منابع مالی مورد نیاز تاسیس پژوهشکده علوم و فناوری فضا از سوی سازمان فضایی ایران تامین می‌شود و دانشگاه شهید بهشتی نیز محلی در پردیس این دانشگاه برای احداث این مجموعه علمی و تحقیقاتی اختصاص می‌دهد و تکمیل پروژه پنج سال به طول خواهد انجامید.
ایجاد ساختار مناسب برای ارتباط سازمان‌یافته و مستمر دانشگاه و صنعت در حوزه علوم و فناوری فضا، ایجاد دانش فنی و توانمندی طراحی، ساخت و تست محصولات فضایی، آموزش نیروی انسانی متخصص و کارآمد داخلی و فراهم شدن زمینه اشتغال مناسب برای دانش‌آموختگان نخبه از اهداف راه‌اندازی پژوهشکده علوم و فناوری فضا در دانشگاه شهید بهشتی است.
فراهم آوردن امکانات پژوهشی مورد نیاز و متناسب با فعالیت‌های تحقیقاتی در حوزه فضا، تعریف و اجرای پروژه‌های چندرشته‌ای در قالب تیم‌های تخصصی به منظور توسعه محصولات فضایی و سایر محصولات پیشرفته بر اساس دانش فنی توسعه یافته و ایجاد فضای لازم برای جذب و آموزش نیروهای مستعد از طریق انتشار مقالات، مجلات، کتب علمی و جزوات آموزشی از دیگر اهداف تاسیس پژوهشکده است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS