دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تأسیس دانشکده مسجد

No image
تأسیس دانشکده مسجد مدیر مؤسسه مسجد گفت: پیشنهاد تأسیس دانشکده مسجد با همکاری رشته‌های معماری، مدیریت، عمران و جامعه‌شناسی و ارتباط با سیستم‌های مدیریتی مساجد در سایر کشورها، از جمله اقداماتی است که این مؤسسه انجام داده است.
حجت‌الاسلام تقی قرائتی، مدیر مؤسسه مسجد، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، بیشترین مشکلات و آسیب های مساجد را در بخش مدیریتی دانست و گفت: مؤسسه مسجد در راستای آموزش طلاب حوزه های علمیه برای مدیریت مساجد، تحقیقات خوبی را انجام داده است.
وی در ادامه افزود: ورود پنج درس خارج فقه به بحث مسجد، نام گذاری هفته‌ای به نام هفته جهانی مسجد، پیشنهاد تأسیس دانشکده مسجد با همکاری رشته های معماری، مدیریت، عمران و جامعه‌شناسی و ارتباط با سیستم‌های مدیریتی مساجد در سایر کشورها، از جمله اقداماتی است که این مؤسسه انجام داده است.
حجت الاسلام تقی قرائتی با اشاره به سفرهای خارجی دست اندرکاران مؤسسه مسجد خاطر نشان کرد: هدف از انجام این سفرها آشنایی طلاب با نظرات و تصمیمات مدیران دیگر مساجد و مشاهده مسائل و مشکلات از نزدیک بوده است.
مدیر مؤسسه مسجد، تصویب بودجه بیشتری را برای گسترش اقدامات فرهنگی و عمرانی مساجد خواستار شد.
وی مساجد را در نزد مردم مقبول تر از دیگر اماکن فرهنگی عنوان و تصریح کرد: مساجد در هر روز پذیرای مردم مسلمان کشورمان هستند و در روزهای خاص، مانند ایام محرم بیش از 95 درصد ظرفیت آن ها تکمیل می‌شود.
حجت‌الاسلام قرائتی بر جهت دهی بودجه های مالیات و یارانه به سمت افزایش کمی و کیفی مساجد تأکید کرد و گفت: راهکارهای زیادی در برابر دولت وجود دارد تا هر چه بیشتر مشکلات و معضلات گسترش مساجد و فرهنگ سازی آن را از میان بردارد.
وی در پایان دین و سیاست را همراهان جدانشدنی دانست و آگاهی بالای مردم را در مسائل سیاسی و دینی ستودنی خواند.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از روابط عمومی جشنواره علامه حلی(ره)، حجت الاسلام زارعی، مدیر اداره امور پژوهشی طلاب حوزه علمیه قم و دبیر جشنواره علامه حلی در نشستی با مدیران اداره ساماندهی تحقیقات حوزه علمیه خواهران گفت
پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

همایش بین‌‌المللی گفت‌وگوی اسلام و مسیحیت که از روز پنجشنبه 13 دی ماه درطرابلس پایتخت لیبی آغاز شده‌بود، شب به کار خود پایان‌داد.
برای ترویج فرهنگ اهل بیت باید گام های اساسی برداشت

برای ترویج فرهنگ اهل بیت باید گام های اساسی برداشت

برای ترویج فرهنگ اهل بیت باید گام های اساسی برداشت
دیدار ‌اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری با مراجع

دیدار ‌اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری با مراجع

اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با هدف تشریح برنامه‌ها و عملکرد نیروی انتظامی در طرح ارتقای امنیت اجتماعی و بهره گیری از راهکارهای عملی در این باره، ‌صبح امروز، 23 آبان‌ماه، با تعدادی از مراجع تقلید و علما در قم دیدار کرد.
Powered by TayaCMS