دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

حسادت، دشمن آرامش

No image
حسادت، دشمن آرامش

حسادت يا همان حس بدخواهي و آرزوي زوال نعمت ديگران را داشتن، صفتي نكوهيده است كه خود، ناهنجاري‌هاي اخلاقي فراواني را به دنبال دارد. از قديم گفته‌اند: «حسود هرگز نياسود». اين عبارت حكيمانه، بيان‌كننده درد و رنج برخاسته از بيماري حسادت براي حسود است. درحقيقت، حسادت نوعي بيماري روحي است كه درد و رنج آن كاملاً احساس مي‌شود. «اضطراب جانكاه و حزن تاريكي كه از حسد بر دل حسود افتاده، دائم روحش را فشرده و آتش فناناپذيري را براي سوزانيدن جان او فروزان مي‌سازد. »حسود هميشه در آتش حسد خود مي‌سوزد و لحظه‌اي آسايش خاطر ندارد؛ زيرا برخلاف مطلوب او دامنه نعمت و بخشش خداوندي نامحدود است و خداوند نيز به هر كه بخواهد، از نعمت خود مي‌دهد. ازاين رو، زنگار غم از لوح دل حسود هرگز زدوده نمي‌شود تا از حسادت خويش دست بردارد.

مقاله

جمع آوری و تدوین رسول غفارپور

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از روابط عمومی جشنواره علامه حلی(ره)، حجت الاسلام زارعی، مدیر اداره امور پژوهشی طلاب حوزه علمیه قم و دبیر جشنواره علامه حلی در نشستی با مدیران اداره ساماندهی تحقیقات حوزه علمیه خواهران گفت
پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

همایش بین‌‌المللی گفت‌وگوی اسلام و مسیحیت که از روز پنجشنبه 13 دی ماه درطرابلس پایتخت لیبی آغاز شده‌بود، شب به کار خود پایان‌داد.
برای ترویج فرهنگ اهل بیت باید گام های اساسی برداشت

برای ترویج فرهنگ اهل بیت باید گام های اساسی برداشت

برای ترویج فرهنگ اهل بیت باید گام های اساسی برداشت
دیدار ‌اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری با مراجع

دیدار ‌اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری با مراجع

اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با هدف تشریح برنامه‌ها و عملکرد نیروی انتظامی در طرح ارتقای امنیت اجتماعی و بهره گیری از راهکارهای عملی در این باره، ‌صبح امروز، 23 آبان‌ماه، با تعدادی از مراجع تقلید و علما در قم دیدار کرد.
Powered by TayaCMS